malo mi je cudno sto zapocinjem ovu temu posto bi se vrlo tesko moglo reci da slusam ovu muziku, ali zanimam me kolko vas je uopste culo za ovo, a kolko vas zna i kako zvuci, otprilike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Scooter:D'n'B je zakon brate Kosheen , Safri Duo ,ATB 8)
Nancy:malo mi je cudno sto zapocinjem ovu temu posto bi se vrlo tesko moglo reci da slusam ovu muziku, ali zanimam me kolko vas je uopste culo za ovo, a kolko vas zna i kako zvuci, otprilike.
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj boze kakve sve gluposti covek moze da procita ovde.. :shock:Scooter:D'n'B je zakon brate Kosheen , Safri Duo ,ATB 8)
ne znas ni o cemu se govori. nikada nisi ni cuo za to. molim te, obidji temu.difrent from others...:ovo ce biti lepa pljuvacina.bas volem ove vensi elektrolite.
obidji me, ne poznajes me. cak i da sam jebeni fenser, bar nisam saban kao ti. karakterna osobina...difrent from others...:maja ti...tata
cujes li Majo? hahahaha
mnogo si uobrazen fensercino!
jel moze ovako: zamolio bih te da me obidjes. jel to ok?difrent from others...:ovako:moj posao na forumu je da
1)pljujem po fenserima
2)da nerviram pridoslice
3)da prosipam ironiju mojim drugarima.
i jos po nesto...
hvala lepo.difrent from others...:aaaaa.ne?
nije ok.
inace da nije mene tema bi ti propala.tako da ovde se ne javljam vise.
pozz MAJO! ahahahahaa
difrent from others...:ovako:moj posao na forumu je da
1)pljujem po fenserima
2)da nerviram pridoslice
3)da prosipam ironiju mojim drugarima.
i jos po nesto...