Drugarstvo na ispitu

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golub

Elita
Poruka
17.902
Dobro vam ovo subotnje jutro! :D

Imam za vas jedno pitanje inspirisano temom "Lako je tudjim qrcem gloginje mlatiti".

4umaši:
Kad vam se desi raskid, pa vam bude teško, koliko su vaše drugarice spremne da vam pomognu, t.j. da vam olakšaju ako ne duševni bol, a ono bar fizičku muku izazvanu iznenadnom nejebicom?

4umašice:
Pomažete li drugovima u nevolji, ili ste sebične cicije stisnutih kolena?

Neću da pitam da li bi 4umaši pomogli ostavljenoj drugarici, znam da bi i to vrlo rado, duševni su to i empatični momci...

Samo iskreno, molim vas!

Poslednja izmena:

Imam za vas jedno pitanje inspirisano temom "Lako je tudjim qrcem gloginje mlatiti".
4umaši:
Kad vam se desi raskid, pa vam bude teško, koliko su vaše drugarice spremne da vam pomognu, t.j. da vam olakšaju ako ne duševni bol, a ono bar fizičku muku izazvanu iznenadnom nejebicom?

4umašice:

Neću da pitam da li bi 4umaši pomogli ostavljenoj drugarici, znam da bi i to vrlo rado, duševni su to i empatični momci...
Samo iskreno, molim vas!

Nikad nisam imao iskrene prijatelje ,nikad :sad2:
Gledao sam samo izdaju oko sebe i nikad nijedna mi nije htela pomoći kad me spopadnu demoni požude.

4umaši:

4umašice:

Samo iskreno, molim vas!
ne pomazemo
ali!
lako se da proveriti da li ima nade za pomoc! objavis znacajno na fb da nisi vise u vezi sa tim i tim
i onda ko lajkuje ovu neocekivanu i nicim izazvanu promenu u tvom ljubavnom zivotu, a da je suprotnog pola, e te pitaj za pomoc u katastrofi :)

ontopik
sebična sam cicija stisnutih kolena
sine naš ti koje ja odrone od drugara imam :neutral:
a nisu ni pametni, šarmantni ni duhoviti
okej imam dvojicu sasvim u redu, ali na njih se lože neke druge drugarice i šta sad kao ja tu da uskočim, pa to bi bilo sranje zar ne

ono što mene najviše muči trenutno jeste kako da gledam match point odma bez skidanja ne mogu da čekam da se skine oću onlajn da ga gledam a nemam de. NEMAM DE

4umaši:

4umašice:

Samo iskreno, molim vas!

:rotf:

ontopik
sebična sam cicija stisnutih kolena
sine naš ti koje ja odrone od drugara imam :neutral:
a nisu ni pametni, šarmantni ni duhoviti
okej imam dvojicu sasvim u redu, ali na njih se lože neke druge drugarice i šta sad kao ja tu da uskočim, pa to bi bilo sranje zar ne

ono što mene najviše muči trenutno jeste kako da gledam match point odma bez skidanja ne mogu da čekam da se skine oću onlajn da ga gledam a nemam de. NEMAM DE

Ovo?
http://www.1channel.ch/watch-7546-Match-Point

od dobrog prijateljstva ne pravim loshu vezu,ili josh gore kombinaciju...
znachi,teshenje ostaje samo na verbalnom nivou...ne misliti kurrcem,moj je moto!

Ne misli se ovde na veze ili kombinacije, nego na jednokratnu drugarsku pomoć.
A što se tiče tvog mota, on je verovatno OK, ali je nepreporučljiv za većinu naših ljudi pošto im tuki ima veći IQ od onog sivog organa.

4umaši:

4umašice:

Samo iskreno, molim vas!
uvek sam spremna da saslusam druga... i da mu dam savet ako mu je potreban... mislim da je to sasvim dovoljno...

Pa o tome ti i pričam.
Spasiš čoveka nakratko i ima da ti bude zahvalan do kraja života.
I prijatelj do groba. I primeniće onu poslovicu "pamti, pa vrati" i pomoći tebi kad ti budeš ostavljena.
ja se ne ebem sa drugovima... prijatelj mi je iskljucivo samo prijatelj na kojeg mogu uvek da racunam,naravno i ja sam tu kad treba... lako je napraviti glupost i na kraju sve izgubiti...

Ne misli se ovde na veze ili kombinacije, nego na jednokratnu drugarsku pomoć.
A što se tiče tvog mota, on je verovatno OK, ali je nepreporučljiv za većinu naših ljudi pošto im tuki ima veći IQ od onog sivog organa.

upravo...od dobrog prijateljstva se ne prave takve stvari...
shto onda ne potegnesh najboljeg ortaka?i on ti je prijatelj,i to je samo jednokratna pomoc...
prijatelje ne delim po polu...ne delim ih uopshte...tako da to u mokm sluchaju otpada...
a shto se tiche vecine nashih ljudi,i njihovog IQ-a...nemam komentar...
mozhda si u pravu,ali mislim da je to individualna stvar...

da, ostanes i bez ljubavi i bez prijateljstva, bas mudro.
to znaci samo jedno da nikad nisi imao zenu kao pravog prijatelja.

Aha mala, tu si malo zeznula!
Imam tačno tri (i ćirilicom: tри) drugarice koje su mi pomogle ribicom i još uvek smo dobri drugari, čak i bolji nego pre, jer više nema medju nama one napetosti i pitanja "a kakva/kakav li je u krevetu?", koja opterećuje skoro svako muško-žensko prijateljstvo.
Imam i drugarica s kojima se nisam kresnuo, mslm koliko puta bih trebao sebe da dovedem u nevolju pa da sve stignu na red da mi pomognu?

Back