Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Vec duze vremena se druzim sa jednim deckom. Fin je, dobar, obrazovan, ljubazan, iskren, iz dobre porodice. On me je prvo muvao, ali mi se nije svideo iz nekih nevaznih razloga. Druzimo se vec pet godina. Ide na moje nastupe, kupuje mi ruze, parfeme za rodjendan, donosi kolace, idemo u bioskop, savetuje me sta da radim i ja savetujem njega. Do sada mi je uvek bio veran, medjutim, sinoc, posle mog nastupa u jednoj kafani mi je rekao: "Dosta mi je vise! Poklanjam ti svu paznju ovoga sveta, volim te cenim te, postujem te. Nemam devojku vec pet godina, a ti si sa tim matorcem, koji jos ne zna da li da se razvede ili ne. Zaljubljen sam u tebe i hocu da budes moja do kraja zivota." Malo me je iznenadio sa takvim srcanim nastupom, moram da priznam da sam se malo uplasila, ipak, skupila sam malo hrabrosti i rekla: "Sta ti ima meni da spominjes mog decka i nazivas ga matorcem , a on super izgleda. Ako neces da se druzis sa mnom, ti onda idi svojim putem!" Kada sam mu to bojazljivo rekla, on je udario samar mom decku i otisao. Tek tada sam shvatila da je on i dalje zaljublje slepo u mene. Sta da radim?
Da li ste se i vi nekada smuvali sa najboljim prijateljem/ prijateljicom? Da li postoji druzenje izmedju dvoje ljudi razlicitog pola? Moze li da opstane?
Mozda postoji vec ovakva tema, ali je ova tema (problem) inspirisana realnim dogadjajem koji se odigrao sinoc.
Da li ste se i vi nekada smuvali sa najboljim prijateljem/ prijateljicom? Da li postoji druzenje izmedju dvoje ljudi razlicitog pola? Moze li da opstane?
Mozda postoji vec ovakva tema, ali je ova tema (problem) inspirisana realnim dogadjajem koji se odigrao sinoc.