LoSmI_bg
Primećen član
- Poruka
- 899
Ring dresura ti je dresura koja ti je potrebna za izlozbu pasa u lepoti. Znaci pas treba da ti zna da ide pored noge da pokaze zube, testise ako je muzjak i da trckaras sa njim po ringu nista posebno. poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ring dresura ti je dresura koja ti je potrebna za izlozbu pasa u lepoti. Znaci pas treba da ti zna da ide pored noge da pokaze zube, testise ako je muzjak i da trckaras sa njim po ringu nista posebno. poz
Ring dresura ti je dresura koja ti je potrebna za izlozbu pasa u lepoti. Znaci pas treba da ti zna da ide pored noge da pokaze zube,[/B
] testise ako je muzjak i da trckaras sa njim po ringu nista posebno. poz
i da dok trčkaraš gledaš u psa šta radi a ne kao neki da razmišljaš da li ćeš da padneš i da li ti se neki parni organi na telu ne tresu previše i da li to publika zviždi psu ili tebi.
E ja to ne razumem- ova moja kao da ne zeli da joj bacam opet...Sad vec kad smo napolju uopste ne moram da pricam "donesi" jer automatski kad joj bacim lopticu ona trci i donosi mi zeljno iscekujuci novo bacanje![]()
Imam pinchicu od 2 godine i chesto je vodim u malo duze shetnje, u Koshutnjak uglavnom. Par puta sam nosila tenisku lopticu, s obzirom da ih obozava, i kad god joj bacim, ona potrchi za njom i nikad mi je ne donese. Kako je najlakshe nauchiti je, a da to ne bude u vidu komande?
Jao, ne staj mi na muku...Moja machka ume da donese lopticu ..Kakav ti je to pas!![]()
imam jedno pitanje.ne znam baš da li je to dresura al nema veze.jel može pas da se navikne(još od malih nogu) da se ujutru ne šeta rano nego malo kasnije npr. oko 8-9?ovo pitam onako bezveze.mislim,to mi nije nešto jako bitno jer nemam psa ali me zanima pa ako neko zna neka mi odgovori.hvala unapred!