Evo ovako
Beba je stara 15 meseci,nije se plasila ljudi dok nismo dosli u Titel,a to je bilo u junu,znaci sa njenih 10 meseci. Nema problem kada je u setnji,najnormalnije prolazi tik uz nepoznate. Provalila sam da se plasi samo muskaraca. Kada nam neko nepoznat udje u dvoriste ona prvo pobegne,ali posle nakog vremena nekim ljudima i pridje. Ne reaguje na alkohol jer i moj muz pije pa joj je to normalno. Ali nekim ljudima nece bas nikako da pridje,nece cak od njih ni kosku da uzme. Kuca do nase pripada nekim matorcima,baba i deda,i od njih se najvise plasi,celo leto sam pokusavala da ih upoznam ali ne vredi,laje na njih,ali nikako nece ni da prodje pored njih. Prvo sam njih dovodila u dvoriste,ali ona zapali negde i ni bog je ne moze naci. Onda sam je vodila kod njih,ali ona i tada,ma koliko je ja mazila nece ni da sedi pored njih,bez da je diraju. E onda sam odlucila da se upoznaju na neutralnom terenu,ali ni to ne vredi.
E sad,u svemu tome jako me cudi sto ona nema takvo ponasanje kad je u stanu. Kad smo u Beogradu i neko nepoznat udje u stan ona se ponasa skroz normalno,ali recimo na izlozbi mi je napravila skandal i nije htela ni da pogleda sudiju. Mislim ne patim od toga da je po svaku cenu vodim na izlozbe,dobila je ocenu,a ja znam koliko je ona kvalitetna,ali mi je zao da stalno prezivljava strah.