Dresura pasa

E ipak ne zurim.:) Ovako. Imas tri treninga nedeljno utorak cetvrtak i subota ili nedelja. Trening ti se sastoji od osnovne poslusnosti pa agiliti pa napad odbrana. E sad ja sam bio samo parputa do sada i to ne ceo trening jer imam neke svoje treninge svako vece pa se strasno nerviram sto ne mogu da stizem redovno. Imace odusevljen sam super se radi drustvo je dobro ali je Andjelko nevidjeno STROG. Kad krene da vice i da se dere na one devojke nekad mi bude i zao:)ali samo nekad. Ali da zna,zna. Treba doci i videti ne moze da ti se ne svidi veruj mi.Ima vise devojaka ali meni ne smeta:) I ima pasa od velikog snaucera do ovcara dobermana ratova malinoa pa do nekih malih cupavis ima i retrivera jedan staford nema ni jedna ista rasa sto je skroz super:) eto ako ti dodjes eto nama i pita

pa jednom cu doci sigurno kao posmatrac,a posle najverovatnije i kao jedna od tih nesrecnih devojaka na koje se dere!!!!:D:D:D
cula sam da je samarao nekog staforda,pa je devojka iz publike,ciji je verovatno staf krenula da place...ahahahahahah
@ Alal sad cu za tebe da izvucem sta je moja drugarica napisala na jednom sajt o tom kursu,mada je Losmi sve vec objasnio....e ajmo ja i ti sa Dzipsijem i Giletom tamo,da napravimo haos,da vide oni sta je neposlusan pas!!!!!:D:D:D:D:D

sad tek vidim odgovor:D gile i dzipsi ako se medjusobno ne bi potukli sigurno bi napravili opsti picvajz medju ostalim psima, kada vidi vecu grupu drugara ovaj moj ne ferma ni boga ni batinu :D

i ne svidja mi se taj sto se dere:( ja sam osetljivo bitje:mrgreen:

U Zarkovu na terenima Djoakimo pansiona za pse, ulica Vodovodska to dodje iza Beogradskog Vodovoda fakticki. Glavni i odgovorni trener je mister Andjelko!
Na treninge dolaze svi ljubitelji pasa, radne dresure i naravno agility-ja! Dobri treninzi, dobro zezanje uvek naprave lepu atmosferu! Evo cak u nedelju smo pravili rostilj posle treninga i lepo se druzili kao i uvek!!!

U toku je prijavljivanje za prolećni kurs u KSK Singidunum, zainteresovani se mogu naravno prijaviti.
Polaznici mogu koristiti:
- mini školicu (socijalizacija i razigravanje pasa)
- kurs po IPO programu
- kurs dresure iz poslušnosti
Više informacija možete dobiti putem telefona: 064/ 133 11 96

sad tek vidim odgovor:D gile i dzipsi ako se medjusobno ne bi potukli sigurno bi napravili opsti picvajz medju ostalim psima, kada vidi vecu grupu drugara ovaj moj ne ferma ni boga ni batinu :D

pa mora da se dere!!!!
kako drugacije da se nauci...veruj mi,kod ovog mog idiota nema nista na lep nacin,batina i dreka jedino..i koji keksic:mrgreen:

Ma on je super lik samo moras da radis kako on kaze ili nikako neces raditi:)

Кад се сетим, мој супруг је имао доста немачких овчара, тачније - његов отац, а наравно, он је растао са њима. И мени се допадао један његов пас, али није био нимало наиван, волео је да уједе, али са мном је био бубамара. И питам ја један дан да га прошетам по Топчидеру, дају ми поводац као немој случајно да га пушташ, ја кренем кад крене он да вуче ненормално. Рекох "море, сад ћу ја теби да покажем како треба да идеш", закорачим уназад и јако га цимнем, малтене се претурио, супруг и свекар зинули од чуда, и ми настависмо, он је ишао као да је године провео на полигону! После тога сам га пустила са повоца, била празна шума, а знам да хоће да нападне, и наиђоше неки типови, он полете на њих, ја викнем "неее, дођи" и он се у моменту окренуо и дотрчао до мене. А то је било први пут да сам водила тог пса, никад раније нисам. Значи, нити сам дозвољавала да они воде главну реч нити сам се плашила, чврста рука мора да постоји и твоја да буде задња и они то осећају.
Видим да је овде хроничан проблем (не бре на форуму, него у граду) попуштања псу, све нешто неваспитано, асоцијално и непослушно. Има један рот од кога ми се срце следи од страха, мајке ми, ем је гадан до бола ем га се укућани плаше, он је главни а и мрцина је, тај би ме појео као кекс. Молили су они мене да га дресирам и ја сам хтела, а они све нешто као ајд касније, ајд после и тако је одрастао, разуздан и неваспитан. А много је леп и труне у дворишту, не смеју да га воде нигде напоље јер ће да поједе и њих и остале.

U pravu si Mili to je problem jer im sve dopustaju. Mora da zna sta sme a sta ne. Ja sam danas radio sa devojkinim labradorom a Dogg zna kakav je bio a moram sad da mu ga pokazem posle samo pola sata rada. Mora da se zna ko je gazda:) a on na zalost nema gazdu jer je on gazda. Odlucio sam sad da ga dovedem u rad jer necu vise da me blamira matora konjina:)

U pravu si Mili to je problem jer im sve dopustaju. Mora da zna sta sme a sta ne. Ja sam danas radio sa devojkinim labradorom a Dogg zna kakav je bio a moram sad da mu ga pokazem posle samo pola sata rada. Mora da se zna ko je gazda:) a on na zalost nema gazdu jer je on gazda. Odlucio sam sad da ga dovedem u rad jer necu vise da me blamira matora konjina:)

Taman se lepo uvezbaj na Aronu pa kad sredis njega imaces i popravni ispit!!!!! OVU MOJU nevolju na cetiri noge!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Back