Rin@
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
ej Losmi,rece DOGG da ides kod Andjelka na obuku???? Na Obradov plac,ajde reci mi molim te,kako je tamo,cujem da je super zezanje,ali jel se nauci nesto????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej Losmi,rece DOGG da ides kod Andjelka na obuku???? Na Obradov plac,ajde reci mi molim te,kako je tamo,cujem da je super zezanje,ali jel se nauci nesto????
sad tek vidim odgovorgile i dzipsi ako se medjusobno ne bi potukli sigurno bi napravili opsti picvajz medju ostalim psima, kada vidi vecu grupu drugara ovaj moj ne ferma ni boga ni batinu
i ne svidja mi se taj sto se dereja sam osetljivo bitje
![]()
Ma on je super lik samo moras da radis kako on kaze ili nikako neces raditisad tek vidim odgovorgile i dzipsi ako se medjusobno ne bi potukli sigurno bi napravili opsti picvajz medju ostalim psima, kada vidi vecu grupu drugara ovaj moj ne ferma ni boga ni batinu
i ne svidja mi se taj sto se dereja sam osetljivo bitje
![]()
U pravu si Mili to je problem jer im sve dopustaju. Mora da zna sta sme a sta ne. Ja sam danas radio sa devojkinim labradorom a Dogg zna kakav je bio a moram sad da mu ga pokazem posle samo pola sata rada. Mora da se zna ko je gazdaa on na zalost nema gazdu jer je on gazda. Odlucio sam sad da ga dovedem u rad jer necu vise da me blamira matora konjina
![]()