Dresura pasa

Pa kazem da je Frenki pobedjivao u kategoriji radnih muzijaka. Rotovi, koliko ja znam, da bi postali sampioni, moraju da imaju polozen radni ispit, ono, osnovna poslusnost, rukav i to a kako je Clubsieger najveca specijalka za iste, ne vidim razlog da se tamo ne polaze i radni ispit i ne izvode demonstracije dresure a to je opet Migorin fah.

Мммм, неко је споменуо ротове? :lol:

Ух, тешко вас је пратити, много бре причате на часовима.:)

Сећам се Френкија и то врло добро. Имао је пар својих мана али је добро пролазио. Мој пас се исто такмичио са радним псима и касније освојио шампионат. Наравно морају да имају положен минимум ИПО-1 радни испит. Подразумева се траг, послушност и одбрана и напад. Без тога може само да сања о шампионату.

Мигора, она слика од Севе, па није ваљда да не знаш ко је сликао? :-x
И јесу ли то "Црни лотоси"?

Pa ni meni se nije nesto svidjao exterijerno, bar koliko sam mogla da vidim sa fotki, a slozio se samnom i jedan covek tu, iz kraja, bas je trebalo da pripremi teren, da odabere muzijaka za svoju kuju. Ne secam se sta je posle odlucio niti sta je bilo s njom, sad ima muzijaka, ima rep i jako mu lepo stoji.

Мммм, неко је споменуо ротове? :lol:

Ух, тешко вас је пратити, много бре причате на часовима.:)

Сећам се Френкија и то врло добро. Имао је пар својих мана али је добро пролазио. Мој пас се исто такмичио са радним псима и касније освојио шампионат. Наравно морају да имају положен минимум ИПО-1 радни испит. Подразумева се траг, послушност и одбрана и напад. Без тога може само да сања о шампионату.

Мигора, она слика од Севе, па није ваљда да не знаш ко је сликао? :-x
И јесу ли то "Црни лотоси"?
Mili pa zato sam i rekao za tu sliku zato sto si ti to slikala.:D
A Crni lotosi jesu,bravo mili svaka cast>Nije sto si mi drugarica al si stvarno GENIJE!
Onaj naj veci je Ramzes crni lotos,u sredini je cerka njegova i na kraju ja drzim Piton crni lotos.A to je bilo u Belgiji Benelux sou.(specijalka)

IM001207-1.jpg

Bilo je tamo i zenskog sveta al nema kao nasa Mili da radi,ej Mili ja i ti da odemo tamo zamrsili bi ih,veruj mi,pa ja sam sam njih zbunio:rotf:
IM000999-1.jpg

Posle treninga se sedne i onda se razmatra sta su radili i sta dalje.
IM001257-1.jpg

Ja i kolega ispred 1 kuce kakve su tamo kucice joooj a kapije nema nesto malo mizerno.
IM000994-1.jpg

Ja stojim i drzim bic i cekam red,da ja odradim jednog a da i palija je tu (palica,stap) e tu sam prvi put video Belgijanca i svideo mi se zato sto je radan i brz.

Већ сам качила ову слику пар пута, али ево поново ћу, због тебе. Мој пас је са леве стране, овај крупнији. Нажалост, немам слика са дресуре, имам само видео снимак, али док то не пребацим на ДВД, џаба све.

Види ти њега, ал се разуме! Да, имао је изражен вишак коже на врату, ово кошчат не знам на шта мислиш. И пре свега, био је веома стабилне нарави.

Ma da,nekako su mi pokretniji,sto nemora da znaci eto taj Piton je bio ludak,radio kao sat pa onda onaj u snegu,u svakoj rasi imas dobri i manje dobri.Ako ti zatreba rot al nesto dobro javi se:DZa tebe nesto preko veze dobro.E da u vecini slucaja su stabilniji od NOvcara,nema kod njih da bezi,stoji i gleda sta ce biti.To mi se svidja.A koscat?Pa jake kosti.:D

Хвала на понуди, ценим то! Btw. моја мама оће лаба, неће више ни да чује за рота после свега што смо прошли са овим мојим, ја би рота, сад смо негде нит на земљи нит на небу.

Back