migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040

dogg vidi ti ovog ludaka u letu vata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sto sve gricka mora, i svrbe zubi i ispituje sta je sve to sto ga okruzuje. cim uzme nesto da glodje i upropastava odma FUJ i daj mu lopticu ili drvo pa neka zvace. a kad je u pitanju nuzda prati da ga uhvatis na delu i odmah ga prekines natrljas mu njuskicu i odneses ga na mesto gde treba da obavlja nuzdu. kada obsavi nuzdu gde treba pohvali ga. on je jos bebac pa kada ga nahranis i kad se probudi sacekaj 5-10 minuta i odnesi ga na mesto gde treba da se vrsi nuzda i cim pocne pohvali ga.
Tu sam tu sam citam i uzivam. Uh trebalo je procitati sve ovo prvo, svaka cast za savete, ne znam da li bi jos neko to ovako javno iznosio. Evo bio u setnji da iskoristim lep dan. Samo nek me vijaju a necu se ni ja tako lako predatiE EVO I LOSMIJA!!!!!! GDE SI TI FRAJERU??jAO IMA DA TE VIJAJU KERE UH!!!!!
Nemojte muciti stene ljudi on jadan nezna jel ziv jos.Nebojte se naucice mali je samo ga izvodite napolje NEMA ovde sta da se kaznjava sta bre LUPATE e moji dreseri!!!![]()
Kazna uslovno receno!!!!!!!! NE BATINE ILI NESTO OSTRO!!!!!! Sto kaze Migora mali je jos!!! Jedina kazna za njega sad je da ga uhvatis pozadi za kozu vrata, gde ga i mama hvata!!!!!! Samo tu i malo ga gurnes(ALI POLAKO) ka tome sto je uradio!!!!!!
Ne vredi ti ako ga ne uhvatis na delu!!!!!!!!
Ma naravno da je uslovno... Nisam ni mislila moju bebicu da tucem sta ti je!!!! :shock:Nisam luda....
Pa dobro, polako. Tvrdoglav je jako.
Al je pametnica.
E tako je Mili nema problema!! Ne ljutim se ja za onog kokera samo mislim kako da ga kaznjavate,otkud znam kako ce ko to shvatiti pod reci ''kazna''.jeste reko sam da nemam iskustva sa time i tako je.Nemoj ti Mili da cutis uskoro ces da vodis cas malo ti.Ма ту сам ја, читам вас с времена на време, ових дана сам баш заузета и имам неки проблема. Мигора, у праву си за огрлицу, ја сам се мало зезнула што се тиче стране на којој стоји алка, изашла сам из фазона, лепо сам рекла, и боље ми да је ћутим, стварно! Ви сте у току, актуелни, немам ја овде шта да причам више.