Dresura pasa

DSCI0007-2-1.jpg

DSCI0009-1-1.jpg

Evo malo zezanja.A Mackic pa i ja sam MILAN:D(ozbiljno) Pa mi Milani smo stvarno posebni.:DDOGG Sta kazes?

pa to ti pricam, ja za pored sada koristim ili lopticu ili kobaju i vodim psa bez povoca, kad mi predje na desnu stranu malo ga klepim po njuskici i cim predja na pravu stranu pomazim ga pohvalim i pored. brzo je savladao. eno postavio sam svezu sliku kimbe i nanda na crni no

pa mislim na pritisak stalno je ogrlica aktivna i sputava ga, mozda bi kasnije potrcao da se igra ili sta vec a onda se seti ogrlice i odustaje. ipak mislim da je stara jednoredna davilica efikasnija. ne zelim da kazem da je ta ogrlica losa, daleko od toga ali vise verujem toj matoroj ogrlici.

Pa ti kaisevi se namestaju, ne moraju da dave psa. A sta kao davilica je mnogo blaga.., ajde nemojte sad da mi tu izmisljate price, cim se pojavi nesto novo odmah su svi sumnjicavi i gledaju kao da je ta stvar iz pakla izasla. Zasto bi ljudi to izmisljali ako ne valja? Pa nije ideja da se psi muce. Uostalom nikada ne bi nigde napredovali da su se ljudi uvek drzali "starih isprobanih metoda".

ne ne mackic, toga sam se i plasio, ne kazem ja da je ta stvar iz pakla izasla ali prva ta ogrlica bi u dresuri trajala mozda dva dana, meni kerovi pokidaju gvozdenu davilicu a ne onu pantljiku. izvini na komentaru odustajem

pa to ti pricam, ja za pored sada koristim ili lopticu ili kobaju i vodim psa bez povoca, kad mi predje na desnu stranu malo ga klepim po njuskici i cim predja na pravu stranu pomazim ga pohvalim i pored. brzo je savladao. eno postavio sam svezu sliku kimbe i nanda na crni no
E pa druze moj to mozes ti i ostali koji su malo iskusniji u tome.Nasim pocetnicima treba lepo objasniti e kad budu uradili jednog onda kad krenu ima da se zaraze.Tako sam i ja kao oni bio.

ovo za zid si im dobro objasnio, to nisam radio ima pet godina, ali daje rezultate. ja jos vezem povodnik oko butine i lopticu oko ramena da visi negde u predelu kuka. nema greske

Sestro moja uzimaju LOVU.;) No meni ne smeta ja radim ovako.Znas sta ja kazem?Nije bitno kako si radio vec je bitno=REZULTAT!!!! Dali si koristio ovo ili ono mene ne interesuje ocu da radi!!!!! Kapiras??A ja nemam novaca na neke nove trendove pratim.Ja sam Noleta vodio na kanapu i sitnoj ogrlici pogledaj slike,dok su neki boze moj neke kaiseve iz Nemacke kupovali i ostala cuda,.I gde su se plasirali?Iza mene daleko.:D;)

ovo za zid si im dobro objasnio, to nisam radio ima pet godina, ali daje rezultate. ja jos vezem povodnik oko butine i lopticu oko ramena da visi negde u predelu kuka. nema greske
Ma da samo pazi,ja sam isto vezivao okolo stomaka kanap i da vidis kako popravlja zadnji deo joooj sve se namesta.Samo sto ne pita jel dobro.

ma neka radi ko sa cime misli ali malo je glupo tako reagovati na komentar. mene je keva peglala nisam imao ogrlicu nego sam sestrin kais isekao i probusio ekserom da vezem psa od 1,05 u ledjnom grebenui skoro 120 kg.

Nista ne govori i meni je koliko puta doslo da ja njega ujedem.Ja kad primim psa na dresuru ja radim sledece.
1.Metnem psa da sedi.
2.kazem mu,sad sam ti ja mama tata i sve sto vidis na ovom svetu.
3.jel ti jasno?
4.boks

Joj necu zaboraviti nikad kad mi je jedan doveo kera na dresuru,pa pita ocel on mene zaboraviti?A ja onako iz zezanja kazem,donesi svoju sliku pa cu mu pokazivati svaki dan.A inace mi je dobar kolega,nije neki nepoznat.

tacno tako, prvo oce nas pa u sobu za plakanje ( boks ), e posle mozemo da radimo. sad uzimam rota od godinu i sedam meseci na korekciju, bio je na dresuri tri meseca i dosao isprepadan, al sam na......o.

Zao mi je tih ljudi sto tako posteno plate a ne urade im psa kakp treba sve je to povrsno.Ja licno uradim i ono sto se nismo dogovorili,ako mi se pas svidja posebno.Ocu ja da mirno spavam a ne da kazu to je onaj uradio i da upiru prstom u mene.

Back