migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
Zavisi to od njega dali ima agresije ili nema u njemu.A posto je mesanac neznas kakvi su mu roditelji.Pitanje je jako diskutabilno.mozda bude mozda nebude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce sam citala vase postove i bila odusevljena, i padne mi na pamet da pocnem da ucim moju laru, mesanku od 6 meseci nekim odnovnim stvarima. Moja pametnica je za 15 minuta naucila da sedne po naredbi
Posle smo vezbali napolju i svaki put je sela kad sam rekla
Danas utvrdjujemo gradivo
Pozdrav za sve!

uh...vo kupila sam davilicu 50 cm,jos samo da odgonetnem kako se koristi..
E da jos nesto sto se tice davilica moja drugarica ima labradora i koristi ovakvu davilicu
Ja sam pozajmila od nje da probam i to ``cudo`` i bas je efikasna,pa zanima me ima li neko iskustva sa ovakvom davilicom i zna li neko koliko otprilike kosta?
ops:I samo da se zna,ja sam redovan djak na casovima,samo sto ne komentarisem,nego samo slusam i upijam!!!!!!!!!!!
Meni se licno te davilice nista ne svidjaju, iako ih moj pas ima dve nikada ga ne kacim tako da ga dave.
Ne znam da li ste culi za coveka koji se zove Cezar Milan, gledala sam neke njegove snimke na youtube, mnogo mi se svidja nacin na koji vaspita pse. Inace covek ima ceo copor pasa, bukvalno svih rasa, od pitova, rotova, do retrivera, pticara i raznih mesanaca.
Da, da znam. ALI!!!
Kad ga uhvatim ne vredi da ga prekinem, jer kad ga odnesem gde treba on NECE! Samo sedi, lezi, cvili, pa ponekad i zaspi.
I ovo drugo sam probala - kad se probudi i kad jede - ali nece. Po pola sata budemo na mestu na kom treba i on radi sve samo ne piski/ kaki. I onda ga pustim i on otrci i piski/ kaki gde mu se hoce.
Danas smo se malo navikavali ali krecemo uskoro intenzivno da lecimo lose navike.Hej!!!
![]()
Ovo je Ari.
Ima 8 nedelja.
Zanima me kad je pravo vreme za pocetak dresure? Ono gde da piski/ kaki, da pusti kad kazem "Fuj!", da dodje kad ga zovem i sl. Osnova.
Mali je, energican, sve - ali apsolutno SVE gricka, i dalje piski i kaki gde mu se hoce. Kad se upiski ili ukaki, nabijem mu njuskicu i novinama ga copim po guzi, i odvedem na mesto gde treba... al ne vredi.
Saveti??
Hvala![]()
Ako ste sa njim tokom celog dana, izvodite ga sto cesce, cim ustanete, petnaestak minuta posle svakog obroka i u medjuvremenu svakih par sati. Setajte istom trasom i zaustavite se na ista mesta da bi se brze navikao gde da vrsi nuzdu, posle ce odabrati sam.
Zaboravih, nemojte to sa njuskicom u mokracu niti novine po guzi, jer je sasvim normalno to sto radi, i uistinu nista i ne gresi da bi bio kaznjen.