Dresura pasa

canislog-1.jpg

A evo i tebi od mene.

ma ima da se jurimo a pustam kimbu, da vidis tako malo a tako ludo. kad vidi rukav skace ko veverica ne mogu ga obuzdati. pita me jedan kolega kako bre tvoj pas od sedam meseci ide na rukav ko mator a ja mu kazem pa prijatelju dok ti spavas mi radimo, nema veze sto je hladno ili pada kisa.

bice tu posla kada dobijes leglo, a onda ce mo postaviti i snimke dok su stenci mali i kako pravilno zapoceti vaspitavanje psa. mislim da ce to vise koristiti forumasima nego cist tekst

DOGG koji rukav imas? Levi ili desni? Pantalone imam ja.Imam i bic palicu,petarde sve sto treba.Bacis mu petardu pod noge kad se zakuca u rukav e to da vidimo..:D Za te tvojese ne bojim ja.:D

Hej!!! :D

DSC01180.jpg

Ovo je Ari.
Ima 8 nedelja.

Zanima me kad je pravo vreme za pocetak dresure? Ono gde da piski/ kaki, da pusti kad kazem "Fuj!", da dodje kad ga zovem i sl. Osnova.

Mali je, energican, sve - ali apsolutno SVE gricka, i dalje piski i kaki gde mu se hoce. Kad se upiski ili ukaki, nabijem mu njuskicu i novinama ga copim po guzi, i odvedem na mesto gde treba... al ne vredi.

Saveti??

Hvala :heart:

Videcemo koga cemo pustiti da gleda!!!! Da da znam ja koga treba i pokazacu mu neke cake.Ja imam levi rukav kupljen je u Nemackoj pre 3,5 godine,original ja ga probao tamo 10 komada je promenio dok je nasao ovaj taman za duzinu moje ruke.Ej rukav?????:D

to sto sve gricka mora, i svrbe zubi i ispituje sta je sve to sto ga okruzuje. cim uzme nesto da glodje i upropastava odma FUJ i daj mu lopticu ili drvo pa neka zvace. a kad je u pitanju nuzda prati da ga uhvatis na delu i odmah ga prekines natrljas mu njuskicu i odneses ga na mesto gde treba da obavlja nuzdu. kada obsavi nuzdu gde treba pohvali ga. on je jos bebac pa kada ga nahranis i kad se probudi sacekaj 5-10 minuta i odnesi ga na mesto gde treba da se vrsi nuzda i cim pocne pohvali ga.

Back