nncmkc
Primećen član
- Poruka
- 760
Sta je odvratno? Dredovi?
da...zaista mi nije jasno sta je lepo u tome da ti kosa bude umrsena,da imas gnezdo na glavi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je odvratno? Dredovi?
Dredovi su full, ali imam ja jos minimum godinu dana pustanja pre nego sto dostignem ciljanu duzinu sa kojom mogu da se naprave solidni dredovi
da...zaista mi nije jasno sta je lepo u tome da ti kosa bude umrsena,da imas gnezdo na glavi...i jako je tesko za odrzavanje,oprati dredove je verujem muka ziva...
Tako treba Pajo!!!
ea koliko ti je kosa duga!?
da...zaista mi nije jasno sta je lepo u tome da ti kosa bude umrsena,da imas gnezdo na glavi...i jako je tesko za odrzavanje,oprati dredove je verujem muka ziva...
To je jednoctavno gotivno...
al staces ukusi su razliciti....meni se ne svidjaju (kod deckiju) uredne frizurice....
I da...tesko ih je odrzavati,ali vrjedi se malo pomuciti.....![]()
A sta fali? imam ja jedan veeliki dred pozadi, skoro mi je do struka. Nakacila sam prstenove u rasta bojama na njega i izgleda super, a i mogu da vezem njime kosu kad god hocu![]()
Blago tebi!Kad ce moj biti toliki....-.-....boga mi cu se nacekat........![]()
A sta fali? imam ja jedan veeliki dred pozadi, skoro mi je do struka. Nakacila sam prstenove u rasta bojama na njega i izgleda super, a i mogu da vezem njime kosu kad god hocu![]()
???
:smajlikojipadaunesvest:![]()
Blago tebi!Kad ce moj biti toliki....-.-....boga mi cu se nacekat........![]()
Zato sto mi je dosadio posle godinu i kusurSto si ga skinula...![]()