Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ne moras na celavo, pustis da ti izraste kosa, ne vrsis popravke nad njima neko vreme, i kosa ti posle bude cool, pristojne duzine.Istina je da su dredovi prljavi, mozes ti da ih peres, ali ne mozes da dopres do sredine...a ako hoces da ih se resis moras na celavo da se spicis... Dakle nisam za dredove.
Koja asocijacija...vrlo rado bih napravila dredove, ali imam isuvise rijetku kosu.... tako da bi to ili izgledalo kao da sam polucelava ili kao da imam mishje repove na glavi![]()
Pff, oduvek sam hteo da napravim dredove, ali nisam imao strpljenja da chekam da mi kosa toliko poraste, plus kad god bude malo duzha, steknem utisak da je mnogo retka (iako nije) i odmah se brzhe-bolje oshisham da predupredim tjelavljenje. Sad pushtam rep, pa planiram samo od te kose da pravim dredove, chisto da vidim kako bi mi to stajalo. (:
Valjda.Nije valjda da si to skontao napokon?
Valjda.Kolko god da mi se chini da mi je retka, kad god se pogledam u ogledalo, nishta manje kose nemam nego pre. ((:
Uuu,very niceBtw,moj momakprije imao dredove [prilozih slichicu ;p] i predobro su mu stajali,ali i sad je presladak sa kratkom kosom.
Ja imam dva poludreda u kosi,al cju ih uskoro oshishati jer su mi sjebali kosu.
Uuu,very nice
Kako su ti sjebali kosu?
BABAAACBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBAC otkud ti ovden
zar nemaš i ti onog crva u kosi?![]()
BABAAAC
svratila malo...tj googlala nesto,pa mi se nasla krstarica tu negde
imala, pokojni je bar godinu dana... postala si senilna![]()