Dredovi

Kao sto i obicna, duga kosa moze izgledati prljavo tako i dredovi mogu izgledati neuredno.
I obrnuto:)
Znam par devojaka sa tako lepim dugim i nadasve na oko cistim dredovima da im prosto zavidim...
Dok sam i videla brdo ljudi kojima iskreno ne bih prisla ni sa magicnom krpom i sapunom..
Inace htedoh da napravim dredove u mladim danima, imala sam lepu i vrlo gustu kosu..
Mada sto vise razmisljam mislim da bi mi lose stajali..
U svakom slucaju sladji su mi oni tanki dredici, pogotovo ako su u boji od npr pletenicica...:)
Sad sam zauvek zavrsila sa dugom kosom , paz mi je savrsen i planiram da idem sve krace i krace

ALi kako ti nije zao kose..??:( pre nego sto sam se osisala na kratko,imala sam kosu skoro do pola ledja,i nisam mogla da je prezalim mesec dana:(z:cry:

Veruj toliko mi je vec smetala da sam poludela..imala sam kosu do dpeta, ravnu ali strasno gustu..
Kad udjem u kadu da operem kosu prosto se obmota oko mene, napada me rodjena kosa:D
Onda da ti ne pricam koliko mi se mrsila, a ja nemam zivaca da se non stop celjam..
A celog zivota nosim dugu kosu..

Inace i frizerka me tri puta pitala jesam li sigurna...inace kasnije vidim da je pokupila sve dobre pramenove i cusnula negde kod sebe...garant da proda.
Uglavnom kad me osisala, ljudi koje je to olaksanje bilo...nisam ni znala da mi je glava tako lagana...
A prakticno ne moram ni da se cesljam :D

Dodje mi zao ponekad, nije da nije...
Ali jednostavno vise nemam zivaca da odrzavam dugu kosu vise..a i neverovatno, ispostavilo se da mi paz stoji 10 puta bolje:D

ne znam kako prave..ali mi je to fenomenalno...ali samo za momke..vidjela sam neke cure i ne dopada mi se to bas kod njih..unistavanje kose...ali momci...fenomenalno! jos ako su slatki...

dreads.jpg

SV100207.jpg

ohohoho :rumenko::rumenko::rumenko:

Opet, stvar ukusa.... Mada ne volim odrpane dredove, volim uredne dredove... znam da neko misli da dredovi ne mogu da budu uredni, i lepi... ali verujte mi mogu :D

Naravno da mogu, vidjam s vremena na vreme u NSu jednu devojku sa duuugackim dredovima debljine olovke, mozda su i tanji, tako su dobro uradjeni, nema dlake da strci, ma fantasticno, a tek njoj kako stoje...

predrasuda No.1.....dredovi smrde
predrasuda No.2.....ko ima dredove ima i vaske
predrasuda No.3.....dredovi su samo za narkomane,beskucnike,itd...
predrasuda No.4.....ako nosis dredove, otpasce ti kosa

A najgore je ako ti zbog ovoga roditelji ne daju da nosish "TO" na glavi!

Hmm, sumnjam na dvojicu.
Ja imam puno miljenika na fakultetu.
Ima jedan divan, divan. Smešan. Druga godina filozofije.
Podseća na nekog romantičarskog kompozitora ili pisca. :)

No, nema dredove.

Moja drugarica je imala miljenika kojeg je zvala macan iz osamdesetih. :hahaha:
Im'o je onako talasastu, podužu, smeđu, kosu i nosio je košuljice i one starinske farmerice upasane do po stomaka.

No, ni on nije imao dredove.

Back