Dredovi

Jest taj mali, treca je godina:D Ja obozavam da ga gledam..inake pametan klinja, zaludjen Marxom..sta god pitas o Marksizmu on se prvi javi:D

Bas me kopka koji je to macan iz 80ih :/

Imala sam ja komsiju sa dredovima..al ne videh ga dugo..a mozda se i osisao pa ga ne prepoznajem:D

Jeste, pametan.
Sam je naučio francuski. :eek::D
I ja obožavam da ga gledam. :D
Uvek se šeće po hodnicima, ima specifičan hod. :)

Ima divnih ljudi na faksu. :(

Macan je bljuc.
Nisam ga videla od prošle godine.

Moj drug je puštao kosu da bi stavio dredove i ubrzo se ošišao kad ih je stavio. :D

Kakve su to price od dredovima...da smrde...da su prljavi...naravno da ce da smrde i da budu prljavi ako ih pere jednom u 2 meseca...istripovani klinci nemaju pojma o zivotu a stavili dredove...hmm kazu da su dredovi losi kada se naprave...to u opste nije tacno i kakve su to glupe price...dredovi odlicno izgledaju kada se tek urade...ali jos boljei su posle nekog vremena...
Takodje nije tacno da mora da se ima nesto mnogo duga kosa...Ja sam dredove uradio pre nekih 15 dana...Imao sam kosu oko 12 cm i ortak koji mi je radio inace je profesionalac preporucio mi je da radim na tu duzinu kose jer mnogo bolje kasnije izgledaju kad polako rastu i kad ih doradjujes...Ja sam prezadovoljan svojim dredovima...i ako su jos uvek mali...ali mislim da su odlicni...
Sada dredovi se obicno ne svidjaju nekim fenserkama,punkerkama...ili sta znam vec...ali ima vise onih koje obozavaju likove sa dredovima:) to licno sam zakljucio....I ako dredove nisam radio zbog toga vec zbog sebe! Preporucujem da dredove radite kod pouzdanih ljudi koji zaista znaju da rede dredove...Toliko od mene za sada:)

Kakve su to price od dredovima...da smrde...da su prljavi...naravno da ce da smrde i da budu prljavi ako ih pere jednom u 2 meseca...istripovani klinci nemaju pojma o zivotu a stavili dredove...hmm kazu da su dredovi losi kada se naprave...to u opste nije tacno i kakve su to glupe price...dredovi odlicno izgledaju kada se tek urade...ali jos boljei su posle nekog vremena...

Liku kojeg poznajem dredovi uzasno smrde.Istina je da ih on pere jednom u 2 mjeseca. + ima ih 8 godina,pa moz zamislit na sta to lici.A sto se tice izgleda...zaljubljena sam u njegove dredove.Dugi,krupni,cvrsti......z:shock:...

Cviko, dredovi inače smrde... čuj, kako i ne bi, kad kosu ne možeš da opereš kako bog zapoveda, a i ne trebaju često da se peru, jer bi se ispleli i tak' to... poznavala sam ja lika koji je nosio dredove.... bilo je prelepo... posle pet godina se ošišao, ostavio samo jedan sa strane, i sad i njega ošišao... šmrc... :(

Cviko, dredovi inače smrde... čuj, kako i ne bi, kad kosu ne možeš da opereš kako bog zapoveda, a i ne trebaju često da se peru, jer bi se ispleli i tak' to... poznavala sam ja lika koji je nosio dredove.... bilo je prelepo... posle pet godina se ošišao, ostavio samo jedan sa strane, i sad i njega ošišao... šmrc... :(

Znam i ja to...i da se mogu (kako reci) stvorit vaske....bas zato sto se kosa ne moze posteno oprati.
Taj cova sigurno ima gnjezdo vaski na glavi :lol:
Da ispleli se...
koji sa ja kreten...
cesto sam prala kosu...i jos trljam samponom po njemu......
z:cry:

Vama ljudi ne vredi pricati....naravno da ce da smrde i da imaju 10 razlicitih buba na glava zato sto ih ne odrazavaju kako treba!!! Ja vam kazem dredov treba prati bar 3 puta u nedelji!!! I bice odlicni i nece smrdeti i nema buba:)
Sad ima onih koji misle da ce dredovi da se upropaste ako ih peres...pa naravno da ce da se upropaste ako su lose uradjenji!

Moja drugarica ima dredove i ona ih nekako mrsi-pravi sa iglom za heklanje....što se tiče pranja, pere ih jednom nedeljno, kad sam je pitala kako se suše ona mi je odgovorila da normalno...iako tako deluju, brzo se suše...

Back