wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su to price od dredovima...da smrde...da su prljavi...naravno da ce da smrde i da budu prljavi ako ih pere jednom u 2 meseca...istripovani klinci nemaju pojma o zivotu a stavili dredove...hmm kazu da su dredovi losi kada se naprave...to u opste nije tacno i kakve su to glupe price...dredovi odlicno izgledaju kada se tek urade...ali jos boljei su posle nekog vremena...
Cviko, dredovi inače smrde... čuj, kako i ne bi, kad kosu ne možeš da opereš kako bog zapoveda, a i ne trebaju često da se peru, jer bi se ispleli i tak' to... poznavala sam ja lika koji je nosio dredove.... bilo je prelepo... posle pet godina se ošišao, ostavio samo jedan sa strane, i sad i njega ošišao... šmrc...![]()
Mozda glupa tema ali...uglavnom zanima me kako prave dredove i sta vi mislite o tom ei tako...ma samo pisite![]()
Ja se izvinjavam, a jel to vole da nose samo sledbenici Boba Marlija ili jos neki?
Moji dredici gotovi!!! Ako nekog nesto muci oko dredova ili ga interesuje kakvi su moji...rado cu pomoci!![]()
uzas..odvratno..
Sta je odvratno? Dredovi?
Dredovi odvratni?!?!
Nemoguce!?!