wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to licno sam zakljucio....I ako dredove nisam radio zbog toga vec zbog sebe! Preporucujem da dredove radite kod pouzdanih ljudi koji zaista znaju da rede dredove...Toliko od mene za sada
Kakve su to price od dredovima...da smrde...da su prljavi...naravno da ce da smrde i da budu prljavi ako ih pere jednom u 2 meseca...istripovani klinci nemaju pojma o zivotu a stavili dredove...hmm kazu da su dredovi losi kada se naprave...to u opste nije tacno i kakve su to glupe price...dredovi odlicno izgledaju kada se tek urade...ali jos boljei su posle nekog vremena...
...
Cviko, dredovi inače smrde... čuj, kako i ne bi, kad kosu ne možeš da opereš kako bog zapoveda, a i ne trebaju često da se peru, jer bi se ispleli i tak' to... poznavala sam ja lika koji je nosio dredove.... bilo je prelepo... posle pet godina se ošišao, ostavio samo jedan sa strane, i sad i njega ošišao... šmrc...![]()

Mozda glupa tema ali...uglavnom zanima me kako prave dredove i sta vi mislite o tom ei tako...ma samo pisite![]()
Ja se izvinjavam, a jel to vole da nose samo sledbenici Boba Marlija ili jos neki?
Moji dredici gotovi!!! Ako nekog nesto muci oko dredova ili ga interesuje kakvi su moji...rado cu pomoci!![]()
uzas..odvratno..
Sta je odvratno? Dredovi?

Dredovi odvratni?!?!
Nemoguce!?!