gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је лепо на неком да видим један дред, два. Али братов ортак је то носио неко време... и ужасно смрди. -.- То је једини разлог зашто не бих.
Da, izvlace se, ali onda uzmes, pa ih popravis i vremenom postanu cvrsci i popravke su sve manje potrebne...A, ne moras da ih osisas skroz, vec samo pustis kosu da malo izraste, ne popravljas dredove i onda ih skines, kad je kosa neke pristojne duzine...Šta znam... njegovi su smrdeli.
A zar se oni ne izvlače zbog preteranog pranja?
I najžalije mi je kad neko mora da se ošiša skroz ako ih više ne želi.![]()
Šta znam... njegovi su smrdeli.
Da, izvlace se, ali onda uzmes, pa ih popravis i vremenom postanu cvrsci i popravke su sve manje potrebne...A, ne moras da ih osisas skroz, vec samo pustis kosu da malo izraste, ne popravljas dredove i onda ih skines, kad je kosa neke pristojne duzine...
A je l' istina ono da mogu da se peru na svaka dva-tri dana i da mogu da se naprave od svake vrste kose samo da sa nekom ide teže..sigurna sam da je to već neko napisao, ali mrzi me da čitam...![]()
Dolazim, naravno. Sva 4 dana.a šta ćeš,godine,a i nadobijala sam se batina po glavudži pa zakržljala...
drago mi je da te vidim ovde,a vidimo se za manje od mesec dana ako dođeš na exit
ako te neko zaskoči otpozadi znaj da sam jaaaaaaaa!
Šta znam... njegovi su smrdeli.
ima to da se radi sa nekom kiselinom, al je mnogo skupo i mozete da zamislite koliko ostecuje kosu...jedna devojka koju poznajem je uspela da "odmrsi"....kako ja pojma nemam....
@tema ja sam zeleo da uradim 2-3 dreda....i jos uvek ne odustajem od te zelje....mada buraz zeli da mi upropasti kosu i tera me celu kosu da uradim....
ima to da se radi sa nekom kiselinom, al je mnogo skupo i mozete da zamislite koliko ostecuje kosu...
I ja hocu da sebi napravim dredove ali me zivcira to sto mi moji i ne daju i ne slazu se s` tim a i jos mi je kosa prekratka za to.... posto hocu one malo duzeI jos plus u mom gradu niko nema ko to zna praviti, ima u Banja Luci ali je skupo bruka...Tako da ne znam sta da radim....
![]()
aj sda... ima nas raznih... al jos nisam upozaao nekog koh ima da smrdi(e) i da ih ne održava... a kul su mi... jer ako ništa drogo, uglavnom niko neće uraditi dredove radi pozeraja, već iz neke lične želje i smisla... kontam... tako da samo napred...