Sina
Aktivan član
- Poruka
- 1.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe ja sam dosao do 15-og levela i stao malo sa igrom jer je smor kasnije sam igrat,ali super je igra
Ne,nego mi se ne svidja kako je uradjena igra..sto?
ne svidja ti se domo zato sto ga ne znas igrati ili sta?
koji ti je nick?
Hehe ja sam dosao do 15-og levela i stao malo sa igrom jer je smor kasnije sam igrat,ali super je igra
ipak je to social mmorpgnisi valjda izlvlovao Commonera na 15 lvl ? ili si ipak uzeo neki drugi job ?
e da, jesil izabrao Onyx server ?
Moj nick je Sale
a sinin NakiSovA :]
i da, igru je posebno smor igrati sam, ako nemas guild, frienda, ili lovera koji ce da igra sa tobom pravi je smoripak je to social mmorpg
...jedino sto mi je fora i radim iz dosade je surfanje na macheti Hehe ne shaman je 15 lvl i na Onyx serveru sam...jedino sto mi je fora i radim iz dosade je surfanje na macheti
Kad budem u igri cu vas stavit u Add pa ako cete cemo se bockati timski![]()
Kad vec toliko znas,a ja sam bas truba pa mi reci jeli moguce imati dvije klase u jednom liku? Npr: Shaman/Wizard ... ili slicno ?? jos sam newbie moras da me shvatis hehe

hvala za info ;-)E pa super onda se isplati igrathvala za info ;-)

To mi je i namjera,ali malo ce potrajat posto je on mag i jedan slap mu oduzme pola Hp-abice bolje da prvo razvijes shamana na jedno 30 lvl i onda uzmes drugu klasu

To mi je i namjera,ali malo ce potrajat posto je on mag i jedan slap mu oduzme pola Hp-a![]()
i sad sam free hehe.Ajde javi mi na profil kad ces biti u igri pa da se i ja logujem Jesami sad sam free hehe.Ajde javi mi na profil kad ces biti u igri pa da se i ja logujem
![]()

samo je pitanje kada smo AFK