Drama u poznatom beogradskom hotelu - Naoružan muškarac upao u sobu, unutra zatekao suprugu sa prijateljem, a onda je nastao haos

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
127.379
Beogradska policija po nalogu tužilaštva uhapsila je M. P. (41) nakon drame koje je napravio u poznatom hotelu noćas u Beogradu.

Nezvanično, on je sa pištoljem upao u hotelsku sobu u Beogradu gde je zatekao svoju suprugu sa prijateljem, piše Telegraf.

M. P. je, zatim, nasrnuo na muškarca i udario ga drškom pištolja!

shocked-young-lovers-being-caught-while-having-extramarital-sex-in-bed-adultery-infidelity.jpg

Srećom zaposleni su sprečili veću tragediju jer su pozvali policiju koja je uhapsila nasilnika.

Po nalogu tužilaštva M. P. je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog nošenja oružja bez dozvole i nanošenja povreda.

Uskoro opširnije...

https://www.blic.rs/vesti/beograd/d...o-u-sobu-zatekao-suprugu-i-prijatelja/mvyyf12

da li je u redu sto hapse prevarenog muza a ne preljubnicu i "drugara"?
Preljubništvo je nemoralni a ne protiv zakoniti čin, dok je nasilje protivzakonito. Eto, od jutros sam pravno raspoložena :D

Preljubništvo je nemoralni a ne protiv zakoniti čin, dok je nasilje protivzakonito. Eto, od jutros sam pravno raspoložena :D
ove na tajlandu to drugacije resavaju

ako ih muz vara one mu dok spava odseku djoku :mrgreen:

da li je u redu sto hapse prevarenog muza a ne preljubnicu i "drugara"?

Не хапсе превареног мужа, већ насилника.

Не би га нико хапсио због тога што је прварен, већ је хапшен јер је насилник.

Не хапсе превареног мужа, већ насилника.

Не би га нико хапсио због тога што је прварен, већ је хапшен јер је насилник.
mislim da se nije probudio i rekoa..danas cu biti nasilnik..
ovaj veseli par iz hotela ga je naterao da bude nasilan.

mislim da se nije probudio i rekoa..danas cu biti nasilnik..
ovaj veseli par iz hotela ga je naterao da bude nasilan.
To nije opravdanje. Postoji pravni način rešavanja ovakvih situacija. Zamisli situaciju, dođem kući, on razbacao sve čarape i gaće po kući jer je tražio neke crne, a ja uzmem oklagiju pa ga tresnem, jesam li ja izuzeta od zakonskih sankcija u tom slučaju? :mrgreen:

Back