Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 178.707

#суботица #србија #пуцњава #тероризам
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BIA radi posao...Kako javlja Alo.rs :
KOD MIGRANATA PORED ORUŽJA PRONAĐENA I "UČK" KAPA!Pogledajte prilog 1261163
BIA radi posao...
Ovu operaciju licno i personalno nadgleda vas Bratislav Bata Gashi-c keramicarsko Jovanjica-ski.Ma jok, potpuno je nemoguće da preko Kosmeta koji je čvorište trgovine ljudima dođu migranti sa terorističkim oznakama![]()
Ovu operaciju licno i personalno nadgleda vas Bratislav Bata Gashi-c keramicarsko Jovanjica-ski.
Jbg pola Subotice bi završilo u zatvoru , jednostavno moraju svi da se pravi ludi i ne znaju šta se desilo... Šiptari su to 100%
Zašto je ovo smešno?Kako javlja Alo.rs :
KOD MIGRANATA PORED ORUŽJA PRONAĐENA I "UČK" KAPA!Pogledajte prilog 1261163
Ako ne grešim, ovo je prvi zabeleženi teroristički napad od početka migrantske krize.
Mislim u SrbijiAko ne računamo one pokušaje probijanja grčko - turske granice.
Pa smesno, takve kape mozes kupiti skoro u svakom cosku diljem Kosova, Peseva, Bujanovca…Zašto je ovo smešno?
Mislim u Srbiji
Pa smesno, takve kape mozes kupiti skoro u svakom cosku diljem Kosova, Peseva, Bujanovca…
Mene interesuje jel osuđuješ teroristički napadPa smesno, takve kape mozes kupiti skoro u svakom cosku diljem Kosova, Peseva, Bujanovca…
KojiMene interesuje jel osuđuješ teroristički napad
U redu, i? Niko nije rekao da su ovo šiptarski teroristi, ali je sasvim verovatno da su ovde došli preko Kosmeta i uz pomoć tamošnjih krijumčara.
… i kupili uzput kapu sa UÇK oznakamaU redu, i? Niko nije rekao da su ovo šiptarski teroristi, ali je sasvim verovatno da su ovde došli preko Kosmeta i uz pomoć tamošnjih krijumčara.