SAZNAJEMO Baji Malom Knindži pucaju tezge nakon što je pevao na Vučićevom mitingu: Ovo su detalji

Na stranu Baja Mali Knindza,ali zar zaista mislite da one koji slusaju njega i njegove pjesme interesuje da li je on pjevao na nekom mitingu bilo koga i koje on politicke opcije podrzava?
I ne odnosi se ovo samo na njega.
Dino Merlin je imao svakakvih izjava o Srbima,pa opet napuni par Arena.Da ustane sad Oliver Dragojevic iz groba i pjeva,isto bi bilo.
Publika se bas ne udubljuje u "lik i djelo"pjevaca,vec voli njihovu muziku ili ne.
Zato mi ovo lici na jeftini pokusaj diskreditacije nekoga zbog politickih stavova,a ne da ce nesto stvarno nastetiti Baji zato sto je bio ba skupu AV.Uostalom,ima onih i koji podrzavaju AV,pa ce i Baju.🙂

Na stranu Baja Mali Knindza,ali zar zaista mislite da one koji slusaju njega i njegove pjesme interesuje da li je on pjevao na nekom mitingu bilo koga i koje on politicke opcije podrzava?
I ne odnosi se ovo samo na njega.
Dino Merlin je imao svakakvih izjava o Srbima,pa opet napuni par Arena.Da ustane sad Oliver Dragojevic iz groba i pjeva,isto bi bilo.
Publika se bas ne udubljuje u "lik i djelo"pjevaca,vec voli njihovu muziku ili ne.
Zato mi ovo lici na jeftini pokusaj diskreditacije nekoga zbog politickih stavova,a ne da ce nesto stvarno nastetiti Baji zato sto je bio ba skupu AV.Uostalom,ima onih i koji podrzavaju AV,pa ce i Baju.🙂
A ima i onih koji podrzavaju Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica, ali tog nedoraslog majmuna iz Thompsonovog sela ne moze smisliti.

🎼..ne damo ti Simo ni metra domovine našeg kralja Petra(Krešimira IV)
Želio si Petrinju i Glinu, kokardu da staviš u Kninu..
a znao si neće biti tako, Ličani ne daju se lako...🎼

Tooo...ma "đe me nađe..to je ...glazba :orkestar:
Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama ;)

🎼..ne damo ti Simo ni metra domovine našeg kralja Petra(Krešimira IV)
Želio si Petrinju i Glinu, kokardu da staviš u Kninu..
a znao si neće biti tako, Ličani ne daju se lako...🎼

Tooo...ma "đe me nađe..to je ...glazba :orkestar:
Simo je bio i u Petrinji i u Glini,ti u Banja Luci nećeš nikad.:mrgreen:

Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama ;)
Ma to su "pjesmotvorine za našu domaću uporabu..za nas iz..
👇
Sve znade.."mistična rijeka"..
Si ti student? ;) obraćao se tebi.
Simo je moj vanzemljak..kužimo se mi

Simo je bio i u Petrinji i u Glini,ti u Banja Luci nećeš nikad.
Nikad ne reci ..nikad .. 007 🔫

Samo sam domaćinski kulturna ;)
🌹🌹🌹

Poslednja izmena:
Ima li nekog u Lici a da nije kidnuo ?
Dobro pitanje..izgleda da nema.

Dođe mi u sjećanje kad sam izlazio na ispit kao student kod Stipe Šuvara(nadam se da znadeš o kome govorim).
Gleda on moj index i vidi mjesto rođenja pa me pita..
-..kolega da li vi znate da je Lika područje sa najviše velikih gradova na svijetu ??
*..ja ..ono potpuna zbunjola, neznam što bih odgovorio..
-..veli on meni..kad idete kroz Liku...malo, malo pa ima neka.."gradina"

Dobro pitanje..izgleda da nema.

Dođe mi u sjećanje kad sam izlazio na ispit kao student kod Stipe Šuvara(nadam se da znadeš o kome govorim).
Gleda on moj index i vidi mjesto rođenja pa me pita..
-..kolega da li vi znate da je Lika područje sa najviše velikih gradova na svijetu ??
*..ja ..ono potpuna zbunjola, neznam što bih odgovorio..
-..veli on meni..kad idete kroz Liku...malo, malo pa ima neka.."gradina"
Kako ne bi znao ko je Šuvar,posljednji dobar Hrvat. :mrgreen: U pravu je bio za gradine,samo nisu gradine samo u Lici.Čitava bivša Jugoslavija je prepuna nekih gradina.

Back