V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.275
Sestog sestog u martu...12. aprila, a ne marta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sestog sestog u martu...12. aprila, a ne marta
Pokaj se jeretiče!Није касно да се појави и да каже да је био и мајмун и магарац.
A ima i onih koji podrzavaju Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica, ali tog nedoraslog majmuna iz Thompsonovog sela ne moze smisliti.Na stranu Baja Mali Knindza,ali zar zaista mislite da one koji slusaju njega i njegove pjesme interesuje da li je on pjevao na nekom mitingu bilo koga i koje on politicke opcije podrzava?
I ne odnosi se ovo samo na njega.
Dino Merlin je imao svakakvih izjava o Srbima,pa opet napuni par Arena.Da ustane sad Oliver Dragojevic iz groba i pjeva,isto bi bilo.
Publika se bas ne udubljuje u "lik i djelo"pjevaca,vec voli njihovu muziku ili ne.
Zato mi ovo lici na jeftini pokusaj diskreditacije nekoga zbog politickih stavova,a ne da ce nesto stvarno nastetiti Baji zato sto je bio ba skupu AV.Uostalom,ima onih i koji podrzavaju AV,pa ce i Baju.![]()
Ima,naravno.Svega ima na ovom svijetu.A ima i onih koji podrzavaju Gospodina Predsednika Aleksandra Vucica, ali tog nedoraslog majmuna iz Thompsonovog sela ne moze smisliti.
Karleuša će im osvetlati obraz sa milionima posetilaca na svom koncertuZašto uvek najbolji ispaštaju ?
Prvo Nataša Kandić, sad Baja Mali Knindža...
Nisi ti fin, nego si svjestan da mu ne pucaju tezge.
Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama..ne damo ti Simo ni metra domovine našeg kralja Petra(Krešimira IV)
Želio si Petrinju i Glinu, kokardu da staviš u Kninu..
a znao si neće biti tako, Ličani ne daju se lako...
Tooo...ma "đe me nađe..to je ...glazba![]()
Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama![]()
Poziva studente na ručak u Gospić.Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama![]()
Samo sam domaćinski kulturnaОд када ти разговараш са овима из НДХ2 ?
Si ti student?Poziva studente na ručak u Gospić.![]()
Simo je bio i u Petrinji i u Glini,ti u Banja Luci nećeš nikad...ne damo ti Simo ni metra domovine našeg kralja Petra(Krešimira IV)
Želio si Petrinju i Glinu, kokardu da staviš u Kninu..
a znao si neće biti tako, Ličani ne daju se lako...
Tooo...ma "đe me nađe..to je ...glazba![]()
Samo sam domaćinski kulturna![]()
Ma to su "pjesmotvorine za našu domaću uporabu..za nas iz..Drago mi je što su raspevan na našem forumu ali nemoj da se žališ ako ti neko uzvrati našim pesmicama![]()
Sve znade.."mistična rijeka"..из НДХ2 ?
Simo je moj vanzemljak..kužimo se miSi ti student?obraćao se tebi.
Nikad ne reci ..nikad .. 007Simo je bio i u Petrinji i u Glini,ti u Banja Luci nećeš nikad.
Samo sam domaćinski kulturna![]()
Đe si zemo,već sam se bio uplašio da su te kidnapovali Srbi iz Raduča ?!Simo je moj vanzemljak..kužimo se mi
Nisu...kidnuo sam na vrijemeda su te kidnapovali Srbi iz Raduča
Ima li nekog u Lici a da nije kidnuo ?Nisu...kidnuo sam na vrijeme..kad sam se vratio...kidnuli..oni
![]()
Dobro pitanje..izgleda da nema.Ima li nekog u Lici a da nije kidnuo ?
Kako ne bi znao ko je Šuvar,posljednji dobar Hrvat.Dobro pitanje..izgleda da nema.
Dođe mi u sjećanje kad sam izlazio na ispit kao student kod Stipe Šuvara(nadam se da znadeš o kome govorim).
Gleda on moj index i vidi mjesto rođenja pa me pita..
-..kolega da li vi znate da je Lika područje sa najviše velikih gradova na svijetu ??
*..ja ..ono potpuna zbunjola, neznam što bih odgovorio..
-..veli on meni..kad idete kroz Liku...malo, malo pa ima neka.."gradina"