Драма на северу Србије: Мигранти трче и пуцају аутоматским оружјем по улици!

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Sta smo mi radili po inostranstvu 80ih i 90ih , sada nam ti isti vracaju ... doslo je na naplatu.
Plate Srbiji a onda lepo hebi se sa migrantima koji su na sve spremni.

Idi dočekaj ih sa transparentom "dobrodošli braćo migranti", to bi baš bilo onako u duhu antiorbanizma :lol:

buudala

Legenda
Poruka
69.567
jos jedno otvaranje ociju krezubima koji glasaju za SNS, ali bizgovi nista ne razumeju...treba migranti da pobiju hiljadu stanovnika Srbije, pa da se nesto dogodi...a verovano ni ostale stranke ne bi bile bolje od ovih lopingera iz SNS
Meni lici na to da su se otoic nesto dogovorile Austria, Madjarska i Srbija.

Ocekujem da stignu austrougarske oruzane formacije u ugrozene zone.

doppler

Poznat
Moderator
Poruka
7.014
I serija Kljun.
Malo deluje kao teorija zavera ali ima primese istine , kada nvo drzi kamp za migrante koje posle koriste odabrane za kriminal.
Kljun je isto odlična sa primesama SFa. :ok:

U močvari su naši iskopali tunel ispod žice kao meksikanci i 1000e po čoveku , po kombi migranarta svako veče u EU....

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
60.973
Malo sam zaredjala postove ali o ovome mogu da vas izvestavam :)

Nakon prijave da migranti pucaju jedni na druge na području Horgoša, policija pretražuje teren. Privedeno više od 600 osoba. U pretragu uključeni specijalci, helikopteri i dronovi. Akcija proširena i na Beograd.
Policija je noćas dobila prijavu da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge na području Horgoša.

https://pannonrtv.com/rovatok/vesti...SQ4bCzRjb6WuQ_pgLbxGngFAzv65lXjwgwQNnS4lgsehE

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Možda je i dobro što se desio ovaj incident. Hvala Bogu, niko nije poginuo osim samih učesnika (a za njih nam puca tuki), dok je ovo odličan razlog za preispitivanje politike prema migrantima. U prevodu, sada niko više neće moći da nam zamera ako ih jednostavno vratimo sa naših granica i pucamo u svakog ko se ogluši o to.

buudala

Legenda
Poruka
69.567
Možda je i dobro što se desio ovaj incident. Hvala Bogu, niko nije poginuo osim samih učesnika (a za njih nam puca tuki), dok je ovo odličan razlog za preispitivanje politike prema migrantima. U prevodu, sada niko više neće moći da nam zamera ako ih jednostavno vratimo sa naših granica i pucamo u svakog ko se ogluši o to.
Sta ako je sve false flag dogadjaj?
Mozda je cilj incidenta da u tu zonu dodju naoruzane medjunarodne austrijsko madjarske snage za kontrolu migranata.

Poruka
16.146
Kako javlja Alo.rs :

KOD MIGRANATA PORED ORUŽJA PRONAĐENA I "UČK" KAPA!
1669381247600.png
😂😂😂😂😂

Prilozi

• 1669381077041.png
    1669381077041.png
    418,5 KB · Pregleda: 2

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Ne bih ja naoruzane strance prizeljkivao.
Ni AU honvede, ni ove garave dzihadiste

Ne priželjkujem ih ni ja, posebno što se vidi da naši mogu da se izbore sa ovim migrantima bez problema. Evo, bila buka sinoć, a danas već više od 600 uhapšenih i još se nastavlja na znatno širem području od Horgoša. Možda i jeste false flag, ali ako jeste, onda mi pre deluje da je u našoj režiji...

buudala

Legenda
Poruka
69.567
Ne priželjkujem ih ni ja, posebno što se vidi da naši mogu da se izbore sa ovim migrantima bez problema. Evo, bila buka sinoć, a danas već više od 600 uhapšenih i još se nastavlja na znatno širem području od Horgoša. Možda i jeste false flag, ali ako jeste, onda mi pre deluje da je u našoj režiji...
Nema nasi ni da prdnu dok im ambassador ne naredi.
Bojim se da je dogovoreno nesto na sta je upozoravao Jugoslav Petrusic pre nego sto je nestao sa interneta.

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Nema nasi ni da prdnu dok im ambassador ne naredi.
Bojim se da je dogovoreno nesto na sta je upozoravao Jugoslav Petrusic pre nego sto je nestao sa interneta.

Sumnjam da je tako nešto u pitanju iz razloga što je sa druge strane Mađarska, a zna se da Orbana ne mirišu u EU, posebno po pitanju politike prema migrantima. Ako je neki dogovor, onda može ili da bude čisto naša akcija, ili nešto u saradnji sa Mađarima, ali je praktično sigurno da se ide u raščišćavanje kompletne situacije sa migrantima.