markons82
Elita
- Poruka
- 19.540
Promasio sam, pre par meseci sam rekao da ce za godinu dana biti sranja... Gde su sada oni koji su me pljuvali kada sam rekao da je odavno trebala da se postavi mrtva straza pa resetaj...
Nema nista od toga , migranti su besni i ovoga ce biti sve vise ...Promasio sam, pre par meseci sam rekao da ce za godinu dana biti sranja... Gde su sada oni koji su me pljuvali kada sam rekao da je odavno trebala da se postavi mrtva straza pa resetaj...
Sve dok se narod ne okupi, upadne u kamp I pobije ih sve sa sve uzivo prenosom.Nema nista od toga , migranti su besni i ovoga ce biti sve vise ...
Zamisli platis nekome a on te laze a ima znacku ...
Uzeli pare i potpisali dokumente koje ne zna niko sta je u njima sem njih ...Sve dok se narod ne okupi, upadne u kamp I pobije ih sve sa sve uzivo prenosom.
Trenutno smo suvise pasivni al kako nas ovaj kreten zajebava vec 10god+ nece jos mnogo trebati dok se neresimo svih
Idu novogodišnju praznici a sa severa Srbije ori se "Kosovo je Srbija"nije bilo pucnjave, samo desničmari i teoretičari zavere tvrde suprotno
To Vuciceva paravojska izvodi vezbe..nije bilo pucnjave, samo desničmari i teoretičari zavere tvrde suprotno
Treba sve da ih pohapse jer pucaju u tudjoj zemlji...ili nek ih puste u EU nek tamo prave sranja, mi imamo dovoljno svojih..