Dragos Kalaic-,,Ustajte na Desnu nogu!,,

TO JABUCHILO:

Hm,zasto me ovo nista ne cudi. Pretpostavljao sam da si iz julovsko-nacional-komunjarsko-funjarske price, zato sto se javljas iz rusije,omiljene destinacije srpskog lopovsko-koljackog lobija. I te price o ‘’drzavnom udaru’’,demonstracije protiv krvavog komunjarskog rezima nazivati drz.udarom-to moze samo komuncu pasti na pamet.
Sta te briga,ziveo si u srbiji lepo dok je bilo sta da se pokupi I izmuze,kad je prosla ta prica,zbrisao si,idi brate I cuvaj rusiju,ovde vise nikom (osim mozda JUL-u)ne trebas.a ja srbiju nikad necu ostaviti,volim je vise od tebe sigurno.
Istina je,demonstrirao sam od svoje 14.godine I ponosim se tim,dok si ti sa ostalim zadriglim komuncima studentima shtrajkbrejkovao I slihtao se crvenim profanima po slavistici ili tako necemu. Upoznao sam nekolicinu takvih I potpuno mi je jasan taj nacin razmisljanja, strani placenici,domaci izdajnici i te fore
I ta tvoja kvaziintelektualna prepucavanja I prodavanje neke pameti po forumu… kao,mnogo sam pametan,slusajte me ljudi,znam sintaksu I gramatiku…I ja sam zavrsio pravni,pa ne koristim ovde neku strucnu terminologiju da bih nekoga zasenio.

p.s.imam rodbinu u inostranstvu,hvala na ponudi,ali ja ne ostavljam srbiju nikada,pogotovo ne tvojim istomisljenicima kojih ovde ima nemali broj.ceracemo se jos.

I sa tim parama koje si meni nudio,plati neku rusku prostitutku,olaksaj sebi dusu
I nemoj biti toliko ostrascen,proslo je vreme narodnih izdajnika I zakopavanja protivnika po jamama fruske gore

Извињавам се Јабучилу, оваква се прилика не пропушта:
serb_pagan:
zasto me ovo nista ne cudi. Pretpostavljao sam da si iz julovsko-nacional-komunjarsko-funjarske price, zato sto se javljas iz rusije

Занимљива ти је та ЛДФ логика
pigSflymed.gif

ЛДФ: На Земљи постоји гравитација па свиње морају имати крила да би летеле.
Грађанин Србије: Али свиње не лете.
ЛДФ: свиње морају имати крила да би летеле, као што Србија мора рашчистити са прошлошћу да би била прихваћена од стране западних пријатеља...

serb_pagan:
I te price o ‘’drzavnom udaru’’,demonstracije protiv krvavog komunjarskog rezima nazivati drz.udarom-to moze samo komuncu pasti na pamet.

Или можда Миши Гленију који је писао Игру сенки, или како се већ зваше књига о томе како је организован 5. Октобар.
А и Душан Јањић (Форум за неке-тамо-односе, Координациони центар за КиМ) је помињао опасне ствари о томе у емисији "Проблем" код Сарапе.

serb_pagan:
Istina je,demonstrirao sam od svoje 14.godine

Брате, већ 5 година не демонстрираш, признај то лепо. Прошло је то време и можеш мало да оладиш по питању превазиђених подела.
Али зато се у Србији вређа све што није ДОВОЉНО прозападно, "либерално", реформско и томе слично... Но ти то "не разумеш", пошто си ти из те букачке приче.
Ајде лепо нек се окупи вас стотинак па опет шетајте 1000 дана све са Чедом на челу и Аверикс јакном на њему, он ће и да лепи плакате и чува бакљу слободе ... можда на крају и срушите Коштуницу који је нови Милошевић/Стаљин

pa lose si pretpostavljao. zasto si tako pretpostavljao? tome su te naucili na pravu?
mogao si jednostavno da odgovoris meni, a ne svom licnom djavolu. ti nemas dovoljno informacija da doneses odluku o tome sta ja zastupam, zasto to radim na nacin na koji radim i koji su moji razlozi da zivim kako zivim. ja sam mogao da predpostavim da si ti demonstrirao i bio takav kako sam te opisao, jer o tebi znam dovoljno, a ti ne znas dovoljno da bi odlucivao o meni an nacin na koji si to upravo uradio . kao sto nisi znao dovoljno ni devedesetih, ali si tada bar sprovodio odluke drugih. nemoj da gresis dusu, za razliku od tebe, ja sam sa 'takvima-kao-ti' proveo pola zivota i nista im nisam zamerao osim otsustvo zelje da razumeju konacne posledice toga sto rade. nisam imao nikakcve iluzije da ce se desiti to sto se desilo i ne krivim nikog jer ne mislim da je moglo drugacije. ali, za razliku od tebe ja zalim zbog toga sto je uradjeno, zbog toga kako je uradjeno i pre svega zbog toga - zbog cega je uradjeno to u cemu si ti gordi ucesnik kako tvrdis.
ali mani se, nemas ti zube za taj orah. ni volje za tu demagogiju.

JABUCHILO:
pa lose si pretpostavljao. zasto si tako pretpostavljao? tome su te naucili na pravu?
mogao si jednostavno da odgovoris meni, a ne svom licnom djavolu. ti nemas dovoljno informacija da doneses odluku o tome sta ja zastupam, zasto to radim na nacin na koji radim i koji su moji razlozi da zivim kako zivim. ja sam mogao da predpostavim da si ti demonstrirao i bio takav kako sam te opisao, jer o tebi znam dovoljno, a ti ne znas dovoljno da bi odlucivao o meni an nacin na koji si to upravo uradio . kao sto nisi znao dovoljno ni devedesetih, ali si tada bar sprovodio odluke drugih. nemoj da gresis dusu, za razliku od tebe, ja sam sa 'takvima-kao-ti' proveo pola zivota i nista im nisam zamerao osim otsustvo zelje da razumeju konacne posledice toga sto rade. nisam imao nikakcve iluzije da ce se desiti to sto se desilo i ne krivim nikog jer ne mislim da je moglo drugacije. ali, za razliku od tebe ja zalim zbog toga sto je uradjeno, zbog toga kako je uradjeno i pre svega zbog toga - zbog cega je uradjeno to u cemu si ti gordi ucesnik kako tvrdis.
ali mani se, nemas ti zube za taj orah. ni volje za tu demagogiju.

ma brate,ti si prorok.verovatno imas neku kristalnu kuglu u kojoj sve vidis,i kakav je ko i o cemu razmislja. egoizam i kvaziintelektualna nabedjenost kod tebe prelazi granice dobrog ukusa.zato nemoj vise da polemisemo,drzi iznad kreveta slike ratnih zlocinaca i klanjaj se prljavoj komunjarskoj ideologiji,meni ne smeta...vreme ce pokazati ko je bio u pravu

serb_pagan:
ma brate,ti si prorok.verovatno imas neku kristalnu kuglu u kojoj sve vidis,i kakav je ko i o cemu razmislja. egoizam i kvaziintelektualna nabedjenost kod tebe prelazi granice dobrog ukusa.zato nemoj vise da polemisemo,drzi iznad kreveta slike ratnih zlocinaca i klanjaj se prljavoj komunjarskoj ideologiji,meni ne smeta...vreme ce pokazati ko je bio u pravu

Да време ће показати, не знам само да ли кад радикали дођу на власт или кад Кина постане сила број један...

Кебли се ти, али оно што раде твоје демократе најсигурније доводи радикале на власт.
Али односи снага у свету се мењају, па нам неће поново "уводити демократију" бомбама. За све остало ћемо лако.

Nexus 6:
covek je postavio topic u kome se hvale desnicari, a kude ostali...
pitao je "ko je desnicar"
sam je dao odgovor "niko"
sta sad od nas hoce?

ЈЕДИНИ ПРАВИ ИЗБОР ЗА БУДУЋНОСТ - ДЕСНИ ЦЕНТАР ! :razz:

А ако левичари наставе да овако екстремно с*ру... мораћемо сви да скренемо У ЕКСТРЕМНУ ДЕСНИЦУ.

eremita:
ЈЕДИНИ ПРАВИ ИЗБОР ЗА БУДУЋНОСТ - ДЕСНИ ЦЕНТАР ! :razz:

А ако левичари наставе да овако екстремно с*ру... мораћемо сви да скренемо У ЕКСТРЕМНУ ДЕСНИЦУ.

delimicno se slazem,desni centar,odn.nacional-demokratske snage bi bile dobro resenje.liberalna demokratija mi mnogo smrdi na komunizam i internacionalu.samo treba napraviti konsezus oko najbitnijih stvari,tj.oko toga sta zelimo i sta bi ucinilo dobro nasoj zemlji.

Nexus 6:
hoces da kazes da je Kina sada jaca nego sto je bila pre 7 godina? tj. da bi zaustavila bombardovanje?
videli smo Kinesku snagu kada su im spizdili ambasadu... :roll:

a, mislim da isto vazi i za Rusiju...

Nexus, to je bila provokacija-kineska ambasada, mislim...a trebao bi da znas kada treba da ucestvujes u nekoj sorci ne igras na provokaciju domacina na njegovom terenu, vec cekas svoj trenutak.... :lol:

Nexus 6:
hoces da kazes da je Kina sada jaca nego sto je bila pre 7 godina? tj. da bi zaustavila bombardovanje?
videli smo Kinesku snagu kada su im spizdili ambasadu... :roll:

a, mislim da isto vazi i za Rusiju...

Ne, zvanicna Kina nije uradila mnogo.... ali prosecni ljudi na ulicama su porazbijali sva stakla na americkoj ambasadi i drugim US objektima, a Ameri nisu smeli mesec dana da izadju bez pratnje na ulicu :lol:

Nexus 6:
vi's...ja mislim da je to bila neka nasa mucka...
tj. oslonili se na lose informacije, najverovatnije podmetnute...nasi su verovatno ocekivali reakciju Kine...

Samo ti slusaj SPS propagandu. Ma kakva mucka, sta mislis NSA naivan nema kote za svaku tacku u Srbiji. Neozbiljno Nexus...To je SPS lansirao price da je u gluvoj sobi u ambasadi, Mira izdavala instrukcije da ne moze niko da je slusa.

Nexus 6:
vi's...ja mislim da je to bila neka nasa mucka...
tj. oslonili se na lose informacije, najverovatnije podmetnute...nasi su verovatno ocekivali reakciju Kine...

pa... otprilike...

josh dosta vremena kina nece da reaguje na takve stvari... kao shto i mi ne mozemo za zilion (ili je bar pametnije da ne reagujemo) al kina ima plan, pa za par desetina godina onakve greshke nece da se ponavljaju i da zavrshavaju izvinjenjem.

a mi nemamo, pa ce da nas trpa ko kad pozeli :(

marlon:
Samo ti slusaj SPS propagandu. Ma kakva mucka, sta mislis NSA naivan nema kote za svaku tacku u Srbiji. Neozbiljno Nexus...To je SPS lansirao price da je u gluvoj sobi u ambasadi, Mira izdavala instrukcije da ne moze niko da je slusa.

ja sam to prvo pomislio kada su spizdili ambasadu...znaci, nisam nikada ni cuo nekoga iz vlasti da je tako nesto rekao...niti nikoga drugog...ne samo iz vlasti...
naravno, ja nisam u to siguran, samo tako mislim...mozda gresim...
inace, obavestajne greske su uvek moguce...nije ni ta CIA ni NSA svemoguca...i to su ljudi...grese...

Nexus 6:
ja sam to prvo pomislio kada su spizdili ambasadu...znaci, nisam nikada ni cuo nekoga iz vlasti da je tako nesto rekao...niti nikoga drugog...ne samo iz vlasti...
naravno, ja nisam u to siguran, samo tako mislim...mozda gresim...
inace, obavestajne greske su uvek moguce...nije ni ta CIA ni NSA svemoguca...i to su ljudi...grese...

Kao prvo, dve nedelje posle raketiranja ambasade, kojoj sam sticajem okolnosti uzivo prisustvovao jer sam u to vreme bio u YBC, preko raznih kanala je pustena "vest" da je ambasada raketirana zbog gluve sobe i zbog toga sto su Kinezi dali nama na koriscenje njihovu tehnologiju gde je preko visokofrekventnog spektra obavljana kriptovana komunikacija sa vaznijim osobama koja je bila "cujna" za NSA sa nasih punktova. Takvu vest uvek plasira zna se ko... samo onaj ko je na vlasti.
Ne grese Nexus...NSA. To nisu ljudi to je splet satelita koji su u stanju da iskopaju krticu ispod zemlje.Znaci lokacije su poznate, tu nema greske....nije ambasada inzenjerija da menja mesta. Ciljna provokacija i nista vise.

to si u pravu. Naravno da je zastarela...
...
Vecina civilizovanog sveta prihvata neka od nacela socijalizma... Cak i najtvrdji na usima vide da u socijalizmu ima dosta toga dobrog...
To je sada opste mesto...
Jedini problem je u "novoj evropi"... tj u cinjenici da je amerika (kao jedino klasicno liberalno kapitalisticko drustvo) i njena ideologija - dobila injekciju, transfuziju "sveze krvi" u oportunistima iz istocno evropskih drzava, gde liberalni kapitalizam dozivljava renesansu... mislim.. pogledajte neke od nasih prijatelja ovde na forumu... sta tome ima da se kaze...
...
za razliku od ove price... "stara evropa" je vec duboko usla u socijaldemokratiju... narod je navikao na socijalnu solidarnost i da ideal "srednje klase"... tako da... utakmica je pocela. Ucmale ekonomije i drustva su sada u ozbiljnom sukobu sa mladim kapitalstickim nacijama kakve su Poljaci, Cesi, Slovenci... konkurencija je ozbiljna...
...
u takvoj situaciji, tradicionalne podele na levicu i desnicu vise ne stoje. Ljudi sve vise pocinju da selektivno usvajaju po malo od svake ideologije... cesto medjusobno kontradiktorno... tiranija relativnosti takoreci...

Back