Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,jos nesto,procitao sam na vikipediji(nisam mogoa da se suzdrzim) sta se sve desava. Sve mi se cini da cu se na kraju razocarati,jer je previse zamrseno! PRevise je likova u igri! Sta vi mislite o tome? Jesu uspeli da sloze da se sve razume? P.S. malo je i glupo sto se 100 godina ne zna sta se desava sa Gokuom,da se bar dala neka naznaka,da radi ovo ili ono,a ne da nestane bez ikakvog objasnjenja i da se samo pojavi,i onda opet nestane! :S
P.S.2. Da li je Goku stvarno najjaci lik,mislim u borbi,ili ima jacih od njega,ali on pobedjuje uz pomoc prijatelja,zamjevih kugli i tako dalje.

Ubio ga je Goku. Bacio je na njega Spirit Bomb za koji je iskoriscena zivotna energija svih ljudi. Inace, SS3 Goku i Kid Buu su priblizno na istom nivou, s tim sto je Kid Buu daleko izdrzljiviji. To su ne-fusion likovi. Od fusion likova najjaci je Vegito, mada samo dva canon fusion lika i posotje. :P Ako racunamo i fusion likove, onda je Vegito najjaci. Hell, DBZ is complicated. xD

Pa pazi, ima onih koji tvrde da je Gohan najjaci. Sam Toriyama nikad nije rekao ko je zapravo najjaci, ali mislim da je Gohan malo ispod Gokua i Kid Buua. Kroz celu seriju se provlaci to kako Gohan ima ogroman potencijal i u vise navrata je potvrdjeno da je zaista tako, ali on nikad nije trenirao ozbiljno poput Gokua ili Vegete. Bacio se decko na knjigu. xD No, kad mu otkljucaju moci i postane takozvani Ultimate Gohan stvarno postaje badass.

Funny_Dragon_Ball_Z_Movie_by_PeorEsNada_com.jpg

Ok.
Ali,ja koliko sam procitao,posotji i SS4 forma Gokua? Zar on tada nije jaci onda od toga Kid Bua?
P.S. Ne msm samo na DBZ,nego sve I DB i DBZ i DBGT ko je najjaci?
E i to za Gohana sam i ja primetio. Ja sam mislio da ce on postati vremenom najjaci?!
P.S.2. Da li Jamca nestaje kao lik,cim pogine na samom pocetku DBZ-a,posto se nesto spominje da su Bulma i Vegeta u nekoj semi,pa mi nije jasno??
:)

Nije to je SS4 Gogeta najači lik u animeu :)
BTW Frost je rekao da je Evil Kid Buu najači lik u DBZ a svi SS4 likovi su iz DBGT ,pretpostavljam da je SS4 Goku jači od Evil Kid Buu-a pošto je između SS3 i njega kao što frost reče jako mala razlika :)

Aha. Shvatam. Znaci u DBZ je max SS3,a u celom DB je najjaci Goku u SS4,a od ovih likova sto se kasnije spajaju je Gogeta SS4(sto je u stvari Goku plus Vegeta). Sve zato sto Gohan nije hteo da trenira kako treba :D :D :D

Ne.Koliko sam shvatio citajuci forum,wikipediju i ostalo,definitvno ne! Pravi kraj,je kraj DBZ-a. Ja jos nisam stigao da pogledam ni kraj DBZ-a,a kamoli i DBGT-a,ali ipak mislim i cini mi se,po svemu sto sam procitao,da je DBGT,samo visak,jer verujem da DBZ ima dobar,razumljiv,lepo slozen i uradjen kraj,sto se opet kazem,cini mi se,ne moze reci za DBGT!
P.S. Mozda su uradili DBGT,da bi Goku dobio ovu formu SS4,da bi ipak on ostao najjaci kad se sve sagleda :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zato sam ja govorio samo o DBZ-u. Toriyama nema nikakve veze sa pricom GT-a.

@Kliska:

U GT-u je Omega Shenron najjaci non-fusion lik. xD
Goku SS4 svakako pobedjuje Kid Buu-a. Ali cak i ta borba bi mogla da potraje jer je Kid Buu prokleto izdrzljiv.

Poslednja izmena:

Back