Vidi ta vaša ustaško komunistička povjest u kojoj ste izjednačili borce za slobodu sa zverima ustašama i u kojoj ste satanizovali Srbe koliko god i kad god ste mogli uz pomoć falsifikata i laži je čista boleština i više nikog normalnog to ne pogađa!
Ajde skoncentriši se i obrati malo pažnju na sliku sto puta sam je postavljao,više nema tite pa da se bojiš da vidiš pravu istinu!!
Ako si glup za engleski evo ti prevoda:”Titova propaganda kaže: `Mihailović me je ubio!` U stvari on me je spasao”.
Pogledajte prilog 401113
- - - - - - - - - -
PARTIZANI UBIJALI SAVEZNIČKE PILOTE?
Priču o spašavanju savezničkih pilota komunisti su koristili na različite načine, kako im je kad trebalo. Najpre su, tokom procesa đeneralu Draži, govorili da su četnici ubijali savezničke pilote. Naveli su čak i četiri imena navodno ubijenih avijatičara, ali oni su se odmah oglasili iz Amerike
Međutim, do sada nije pridavana pažnja jednom od transparenata koje su nosili spašeni američki piloti. Na transparentu je pisalo: ”Tito – ubica američkih pilota”.
U ovom članku ekskluzivno objavljujemo dva dokumenta o ubistvima američkih pilota od strane Titovih partizana 1944. godine.
http://avijacija.com/?p=449