"Dragička!" Dele se besplatne akcije za više od 4 miliona gradjana srbije u 2008!

kod mene je koleginice imala prodju od prvog trena... mozda zato shto sam nepopravljivi budista :)

na temu... mislim da je sve def. zavrseno sto se politickih pregovora sa kosovom tice.. jer ovo siptari nece moci da skontaju da je vrhunski zajeb i naravno da to nije iz nashe kuhinje... :) kad popizde...naci ce im se dusebrizni operativci koji ce polako da ih nagovaraju da provociraju sukobe kao ovaj sto je bio i tako ce ih staviti jednom za svagda u ad acta a nama ce natovarati mere i borbu protiv albanskog terorizma :) tu i tamo ce da roknu dve tri bombe da se u srbiju digne tenzija...ma videcete...
a šta mudre glave dobijaju time?:Dčemu ondak pompa kolega?

uzgred danas se setih dostojevskog koji je u spisima za bracu karamazove napisao jedan biser...parafraziram... zele da uniste nacije i narode a da nam serviraju njihovo evropsko prosvetiteljstvo....
..a jel moguće da sam upravo tu rečenicu pročitala skoro u nekom Jerotićevom citatu Dostojevskog?...bila bi prevelika slučajnost:D

Moja malenkost sigurno neće doprinositi približavanju EU integracijama ... Sažaljevam slučaj :lol: Nisam demokrata ... dakle, pušim, pijem kafu, psujem i prezirem globalizam :lol:
pa sad, kao medicinar naredjujem da prekineš to pušenje, kafu ne branim, u suprotnom bih bila licemer...psovaje je već zdrava stvar, oslobadja stresa....a za globalizam- podržavam u potpunosti.:D

Back