Dragi Srbi, Srecan Vam Halloween!

Da,da
Upisi dete na folklor ili na religiju,Mani se zaludna posla

Ideja vecnog kazana koji kljuca sa nama unutra je valjda manje strasna deci.

Ne lazi, goreces u paklu.
Postuj oca, da ne goris u paklu.
Ne budi sebican, takvi gore u paklu.

Priznaces, zvuci strasnije od dinosaurusa koji su mirno pasli dok ih nije tresnuo meteor.

Priznaces, zvuci strasnije od dinosaurusa koji su mirno pasli dok ih nije tresnuo meteor.

Kaže jednom moja tetka mom sinu za nesto: ne smeš to , kazniće te bog, a kaže on njoj: ne znam ko je taj nije mi tata, ali mama me juce kaznila :D

Обавезно градиво за децу.

Prilozi

• Satanicbible.gif
    Satanicbible.gif
    3,5 KB · Pregleda: 1
Ovo ide u zbirku bisera.
Што да не. Када могу глупости за педерским поповима, и причицама што су људи склепали, може и ово, и било би по закону о религијској равноправности, јер Србија је на путу ка ЕУ. Све у духу мултикултуре.

Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima :heart:

Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu. :heart::heart:

Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede :heart::heart:

Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije :heart::heart::heart:

Hejteri stop, ili mrsh kod Putina. :ok:
Tako je to kad imas seks sa vesticama pa te zaraze sa menstr krvlju.
:D

Што да не. Када могу глупости за педерским поповима, и причицама што су људи склепали, може и ово, и било би по закону о религијској равноправности, јер Србија је на путу ка ЕУ. Све у духу мултикултуре.
Мислиш *сусрамље? Ако већ хоћеш да коментаришеш како неваља нешто меричко, барем користи српски ***** му миша-
*Transfer blama.

Nista nije obavezno ,sve ti je na dobrovoljnoj bazi i na tvoju korist.Ti bi radije sa lažeš i ne poštujes oca i mrzis što ti to neko brani ili opominje te?
Bajke o dinosaurusima ne treba komentarisati

Back