Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 4.408
Pa ni ja ne mogu da verujem da neko uči dete o dinosaurusima ,a ne ljubavi,вери и праштањуNe mogu da verujem.da odrasla osoba ovako nešto tresne i ostane živa![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ni ja ne mogu da verujem da neko uči dete o dinosaurusima ,a ne ljubavi,вери и праштањуNe mogu da verujem.da odrasla osoba ovako nešto tresne i ostane živa![]()

zar "pravoslavne porodice " ne bi trebalo da koriste kalendar koji koristi SPC?!Sveti Luka je česta slava srpskih pravoslavnih porodica i poznata je i kao Lučindan, koji se obeležava 31. oktobra po Gregorijanskom kalendaru.
moć veštica je satanistički praznik?!Jesi li ti satanista? Ako nisi zasto slavis satanisticki praznik?
to je za mene onda isto satanizam, još mnogo gori od Halloween-a!
M'rs i ti!Srećan svima najdivnije dan, Halloween!![]()
Da se slavi sretno i berićetno.
Čuvajte se Majkl Majersa i molite Džejmi Li Kertis da vas zaštiti.
Pa ni ja ne mogu da verujem da neko uči dete o dinosaurusima ,a ne ljubavi,вери и праштању![]()
moć veštica je satanistički praznik?!
ok, a ovi običaji
to je za mene onda isto satanizam, još mnogo gori od Halloween-a!
Супер је прошао овај Хелоувин.
Једва чекам наредну годину, а до тада, биће још пуно празника. Свети Ранђел, Свети Никола, Католички Божић, Нова година, наш Божић, Српска нова Година, па онај Рамонда празник, па Ускрс, па Први мај...
Vot is it ramonda, maj bradr ? Ko će da pohvala sve![]()
Aaa, e to mi Day off na poslu, taj mi se svidja , imam produženi vikend ove godine
Vot is it ramonda, maj bradr ? Ko će da pohvala sve
E, 01. Maj dan neradnika ne slavimto najviše slave oni što najmanje rade
![]()
Pa , lepoooo eto nisam školovala. Vodicu decu taj dan u Dino parkРамонда је овај цвет, који означава примирје у Великом рату.
![]()
ako taj idiot nije za trajno banovanje ne znam šta jeSram te bilo.
Vot is it ramonda, maj bradr ? Ko će da pohvala sve
E, 01. Maj dan neradnika ne slavimto najviše slave oni što najmanje rade
![]()
Ја као мали деца нисам имао појма да људи првог маја иду у природу на уранак
Мсм..чуо сам у медијима реч "уранак" око првог маја, а први пут сам схватио да људи иду у природу негде са...отприлике 19 година, кад ме друг звао нешто да свратимо код њега, па да идемо на Бубањ (код три песнице). Дошло још неко друштво код њега, ја се чудио..шта ћемо на Бубањ, никад тамо не идемо, и ми одемо а оно гомила људи тамо. Тад сам схватио да је то нека традиција од ранијих времена.
Ja dete ucim da se plaši Vucica, istina zova i kad vidi Vucica na tv-u , njemu nije dobro, kad zapretim Vucicem miran kao bubica , jer to je realan strah.
Majke mi, znaš kako dete zauzima stav mirno kad kazem evo Vucica
Bog će ti platiti!
![]()
Majke mi, znaš kako dete zauzima stav mirno kad kazem evo Vucica
HAHAHAHAHHAH
Ništa ti ne vjerujem!
Prije mislim da je ovako:
![]()
Da, da, da, ista ti.HAHAHAHAHHAH
Pa, ja ne verujemahahhahaha
zašto?Ne mogu da verujem.da odrasla osoba ovako nešto tresne i ostane živa![]()
Nije mi jasno da odrasla osoba može da izjavi BAJKE O DINOSAURUSIMAzašto?
šta ti tu nije jasno?
Nije mi jasno da odrasla osoba može da izjavi BAJKE O DINOSAURUSIMAa biblija mu verovatno čista istinita priča
![]()
Oni se uvatili za Halloween a zaboravili na Valpurgijsku noc gde se bas zrtvuju ljudi i deca.Да ли ви знате да је у Америци за сваки хеловин повећан ризик за отимање деце?