Dragi Srbi, Srecan Vam Halloween!

Супер је прошао овај Хелоувин.

Једва чекам наредну годину, а до тада, биће још пуно празника. Свети Ранђел, Свети Никола, католички Божић, Нова година, наш Божић, Српска нова Година, па онај Рамонда празник, па Ускрс, па Први мај...

Супер је прошао овај Хелоувин.

Једва чекам наредну годину, а до тада, биће још пуно празника. Свети Ранђел, Свети Никола, Католички Божић, Нова година, наш Божић, Српска нова Година, па онај Рамонда празник, па Ускрс, па Први мај...

Vot is it ramonda, maj bradr ? Ko će da pohvala sve :D

E, 01. Maj dan neradnika ne slavim :D to najviše slave oni što najmanje rade :D

Drzhavni-praznik-Dan-primirja-u-Prvom-svetskom-ratu-1.jpg

E, 01. Maj dan neradnika ne slavim :D to najviše slave oni što najmanje rade :D

Ја као мали деца нисам имао појма да људи првог маја иду у природу на уранак

Мсм..чуо сам у медијима реч "уранак" око првог маја, а први пут сам схватио да људи иду у природу негде са...отприлике 19 година, кад ме друг звао нешто да свратимо код њега, па да идемо на Бубањ (код три песнице). Дошло још неко друштво код њега, ја се чудио..шта ћемо на Бубањ, никад тамо не идемо, и ми одемо а оно гомила људи тамо. Тад сам схватио да је то нека традиција од ранијих времена.

Ја као мали деца нисам имао појма да људи првог маја иду у природу на уранак

Мсм..чуо сам у медијима реч "уранак" око првог маја, а први пут сам схватио да људи иду у природу негде са...отприлике 19 година, кад ме друг звао нешто да свратимо код њега, па да идемо на Бубањ (код три песнице). Дошло још неко друштво код њега, ја се чудио..шта ћемо на Бубањ, никад тамо не идемо, и ми одемо а оно гомила људи тамо. Тад сам схватио да је то нека традиција од ранијих времена.

Mene zamara ta gužva svuda , ubi me to . E , ti si iz Niša? Mali off , bili smo pre par godina u Nisu na odmoru, u Panorama lux hotelu, pa smo i okolo zujali. Slobodno mogu reći da nam je bilo bolje nego na moru ! Top. Deca i dan danas spominju Niš, iako su bili mali, baš je ostavilo utisak na njih

Ili si iz KG? To nam je sl destinacija heheh

Back