Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.044
Moj sin je nacrtao duha kao, precrtao ga crvenim flomasterom i rekao mi da napisem: DUHU AJDE IDIi zalepio na vrata . Oplakala sam mora da nadjem da slikam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj sin je nacrtao duha kao, precrtao ga crvenim flomasterom i rekao mi da napisem: DUHU AJDE IDIi zalepio na vrata . Oplakala sam mora da nadjem da slikam

Kaluđerica se ne računa budući ili s obzirom da je divlje naselje.Svako ko odluči da stanuje u Kaluđerici,čini to isključivo na sopstveni rizik.Ne može očekivati nikakvu pomoć šire društvene zajednice.
Što se niste obraćali javnosti kad ste divlje gradili najveće divlje naselje na Balkanu ?

Pa, ako ti je dete mentol , onda imaš te strahove. Ja imam pametnu decuUz to idu filmovi i igrice u daleko groznijoj varijanti.Ako bi se dete poistovetilo sa nekim od tih horor licnosti ,mogao bi nastati problem.
Petar I Petrović Njegoš.Ko je sad cetinjski
Cek, posto se moj decak danas maskirao u dinosaurusa, jel to znaci da ce sad da ide i da pojede sve ljude?Pa, ako ti je dete mentol , onda imaš te strahove. Ja imam pametnu decu
To najvise ali nikad zlurado.Bolje da te je naucila da se smejes i zabavljas malo u zivotu![]()
Ajde objasni, sta je zlurado u decijem maskenbalu?To najvise ali nikad zlurado.
Ne slavim ja,...ali slavi skoro celi Zapadnjački svet. Praznik je vremenom modifikovan i više liči na dečji maskenbal, s tim što ima horor "tematiku", ublaženu tako da mu se deca raduju, jer dobijaju slatkiše.
То нико не ради,узалуд карикираш,можда код тебе ,на Гламочком пољу?Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicama
Dan mrtvih postoji i kod nas, zadusnice kad se bas onako, normalno, gostimo na groblju, na bacimo stolnjak preko leševa naših predaka , pa posle cackamo zube i prolivamo pivce okolo, baš lep događaj, onako, tradicionalan
Eto,to mu pada na um i plasi ga,kad ju mraku i sl.Da li mu je to potrebno umesto da masta o divnim stvarima?Moj sin je nacrtao duha kao, precrtao ga crvenim flomasterom i rekao mi da napisem: DUHU AJDE IDIi zalepio na vrata . Oplakala sam mora da nadjem da slikam
Обуци дете у нешто лепо а не у сатануAjde objasni, sta je zlurado u decijem maskenbalu?
Лепо си ово рекао ВОКЕ Woke demonePetar I Petrović Njegoš.
Dinosaurus je satana?Обуци дете у нешто лепо а не у сатану
Horor puni decu negativnom energijom,rrdjavom mastom koja ih uznemirava i plasi,narocito kad su sami ,u mracnoj sobi,rdjavo sanjaju itd.Ajde objasni, sta je zlurado u decijem maskenbalu?
Ne znam što bi nagrdjivao dete sa dinosaurusima i drugim reptilima .Nemoj uticati na volju detetaDinosaurus je satana?
Njega to uopste ne plaši, nego ga zabavljaEto,to mu pada na um i plasi ga,kad ju mraku i sl.Da li mu je to potrebno umesto da masta o divnim stvarima?
Ne budi bezobrazna neego gledaj u kom ces pravcu da razvijas njegovu mastu.Pa, ako ti je dete mentol , onda imaš te strahove. Ja imam pametnu decu
Da li si stvarno za superiorne , veličanstvene heroje sveta svakog muškog deteta, dinosauruse, mogao ovako nešto da napišeš? Dinohuljenje!Ne znam što bi nagrdjivao dete sa dinosaurusima i drugim reptilima .Nemoj uticati na volju deteta
Nisam ja bezobrazna moje dete je pametno i jako dobro razlikuje realnost od fantazije , a to sto nečije dete ima problem sa razdvajanjem realnosti od.maste, to nema veze sa nama karakondzulamaNe budi bezobrazna neego gledaj u kom ces pravcu da razvijas njegovu mastu.
Ako mu glavu budes punila karakondzulama ,nece mu ni malo biti prijatno
Ne valja strah vezivati sa zabavomNjega to uopste ne plaši, nego ga zabavlja
Što ti ne staviš Dino glavu pa idi u svet umesto što dete usmeravas ka glupiranjuDa li si stvarno za superiorne , veličanstvene heroje sveta svakog muškog deteta, dinosauruse, mogao ovako nešto da napišeš? Dinohuljenje!
Bas naprotiv , treba . Smrt je normalna pojava i ne treba je uvijati u sareni celofan, jer tu je i biće i bas treba okrenuti sve na zabavu , tako se strah smanjuje , a Ivica i Marica pojedu i kućicu od slatkiša i vesticu prideNe valja strah vezivati sa zabavom
Osecanja nisu fantazija nego najupecatljivija realnost.Nisam ja bezobrazna moje dete je pametno i jako dobro razlikuje realnost od fantazije , a to sto nečije dete ima problem sa razdvajanjem realnosti od.maste, to nema veze sa nama karakondzulama
Газде под хитно да те притегну, почео си озбиљно да отаљаваш посао.Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima
Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu.
Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede
Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije
Hejteri stop, ili mrsh kod Putina.![]()
Vrlo rado za mene su dinosi vrhunskiŠto ti ne staviš Dino glavu pa idi u svet umesto što dete usmeravas ka glupiranju