- Poruka
- 470
300 poruka. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto usrana administracija dozvoljava ovakve namerno provokativne teme
Razumem ja da je zinulo dupe za broj klikova i pare ali preterujete
Ovo nije sloboda govora nego namerna provokacija,razume da je spomenuo praznika ali sto povezuje Srbe sa timЗато што слобода говора на интернету омогућава да се расправља о свим темама,
те у Србији, нити на Крижарници, не постоји идеолошка полиција која одобрава теме на форумима у зависности да ли одговарају владајућој идеологији или не, већ нам је омогућено, свима, да отворено пишемо о свим актуелним политичким темама.
Jesam breTi kao da do sada nisi susretala verske fanatike![]()
Istom logikom mozemo reci kada neko napise, Srecan Bozic, srbi.Ovo nije sloboda govora nego namerna provokacija,razume da je spomenuo praznika ali sto povezuje Srbe sa tim
Objasni ti meni kakve mi veze imamo sa tim praznikom pa da ti poveujem da je sloboda govora??
Sve suprotno je klasicna provokacija
Iz kojeg razloga nije taj naziv teme??Istom logikom mozemo reci kada neko napise, Srecan Bozic, srbi.
Nisu svi srbi hriscani. To sto ih je vecina opet ne daje za pravo da sad on svima cestita (po tvojoj logici).
Pravilnije bi bilo reci: Srecan Bozic svim hriscanima.
A za naslov teme, moze biti: Srecan Halloween onima koji slave. To je to.
To pitaj autora teme. Najvise sto mozes uciniti je prijaviti da se koriguje naslov.Iz kojeg razloga nije taj naziv teme??
Што није добра опција. Ја бих, да сам власт, спровео србску верзију идеологије Зианизма, назване по вођи пакистанске војне диктатуре, Рахметли Мухамеда Зије Ал Хака!Зато што слобода говора на интернету омогућава да се расправља о свим темама,
те у Србији, нити на Крижарници, не постоји идеолошка полиција која одобрава теме на форумима у зависности да ли одговарају владајућој идеологији или не, већ нам је омогућено, свима, да отворено пишемо о свим актуелним политичким темама.
Covek se sprda, jbt, nije dozvoljeno sala više, ako nekome ne prija , e svastaIz kojeg razloga nije taj naziv teme??
Iz samog naziva teme se vidi da se namerno etiketiraju Srbi sa ciljen namerne provokacije
Zajsta nisko od administracije koja se pravi corava na ovakve stvari
Samo oštro, Dulence, ima da se zna ko kosi , a ko je za spaljivanje na lomači. I obavezno da se seče ud muškarcima za sex pre brakaШто није добра опција. Ја бих, да сам власт, спровео србску верзију идеологије Зианизма, назване по вођи пакистанске војне диктатуре, Рахметли Мухамеда Зије Ал Хака!
Ова идеологија је сузбијала демократију, слободу говора, спроводила религиозни (исламски) закон у друштву, уводила шеријат, кажњавала блуд, неморал, богохуљење итд. Такође је проповедала милитаризам. И забранила је сву западну културу у Пакистану.
Наравно, ја бих спровео све то под православним елементима. Тако да не би могли да славите хеловин и остале лудорије којима Запад покушава да нас купи!
Патријархат ће решити све те проблеме.Samo oštro, Dulence, ima da se zna ko kosi , a ko je za spaljivanje na lomači. I obavezno da se seče ud muškarcima za sex pre braka
Znamo mi coveka odavnoCovek se sprda, jbt, nije dozvoljeno sala više, ako nekome ne prija , e svasta
За боље разумевање феномена диносауруса, препоручујем ти сјајну студију Србског Научника и Теолога, Др. Мирољуба Петровића под називом ,,Докази Стварања".Jesam breali nisam znala da furaju ovo o dinosaurusima hahahah
И у Србији се слави Хеловин. Неко слави, неко не.Ovo nije sloboda govora nego namerna provokacija,razume da je spomenuo praznika ali sto povezuje Srbe sa tim
Objasni ti meni kakve mi veze imamo sa tim praznikom pa da ti poveujem da je sloboda govora??
Sve suprotno je klasicna provokacija
Jesam breali nisam znala da furaju ovo o dinosaurusima hahahah
Ne nerviraj se.Zasto usrana administracija dozvoljava ovakve namerno provokativne teme
Razumem ja da je zinulo dupe za broj klikova i pare ali preterujete
Uh, Miroljub znaЗа боље разумевање феномена диносауруса, препоручујем ти сјајну студију Србског Научника и Теолога, Др. Мирољуба Петровића под називом ,,Докази Стварања".![]()
Префикс "раз" у сербском језику значи поделу...Разлике нису оно што нас раздваја,
већ су разлике оно што нас спаја.
Видим да си добар познавалац српског језика.Префикс "раз" у сррбском језику значи поделу...
Свако раз-личење је раз-двајање...
Префикс "при" значи спајање... Нпр приличење би било припајање или приудвајање
Мани се филозофије, није она за спин медиокритете алатка
Видиш Стојковог менаџера...Видим да си добар познавалац српског језика.
Видиш Стојковог менаџера...
Kao sto sam i rekao prosle godine, ****** Halloween bez orgijanja a maske i te gluposti, to su za decu.Разлике нису оно што нас раздваја,
већ су разлике оно што нас спаја.
Не може мој идентитет да угрози ни Хеловин ни Божић по Грегоријанском календару ни Свети Патрик, ни Рамазан.
Можемо да прославимо све презнике, заједно. Да обележимо све те лепе обичаје и ја нећу бити мање Србин ако прославим Хеловин.
Мсм...није да сам га славио, али кад будем имао децу, она ће желети да осете празничну атмосферу Хеловина.
Активно ћу се трудити да им буде лепо за тај празник, а уредно ћу им објаснити који је наш идентитет, те да су нама битнији наши празници, Ускрс, Божић, крсна Слава, али да је сасвим у реду да обележавамо и остале празнике, посебно оне који припадају неким људима чији идентитет није идентичан нашем (било да је то Хеловин или Рамазан или Пасха или неки кинески празник), те да сви заједно можемо да обележавамо различите празнике и уживамо у празничној атмосфери и да се међусобно поштујемо, без обзира да ли славимо Српску нову годину или календарску Нову годину.