A kakve veze imaju obicaji jevrejske pusitnjske vere sa Srbima?To sa Srbijom i Srbima nema nikakve veze provokatoru. Srbi danas obilježavaju Svetog Luku, a ne nsatanističko zapadnjačko smeće od običaja koje promovišeš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakve veze imaju obicaji jevrejske pusitnjske vere sa Srbima?To sa Srbijom i Srbima nema nikakve veze provokatoru. Srbi danas obilježavaju Svetog Luku, a ne nsatanističko zapadnjačko smeće od običaja koje promovišeš.
Nerazumnom nije tesko ne verovatiAhhahahahhahahyhha
.ja ne mogu da verujem da odrasli ljudi tako nesto slušaju i jos u to i veruju![]()
A Nova Godina? 8. Mart?
Krishna- staro srpsko tradicionalno ime inspirisano poznatim pravoslavnim svecemA kakve veze imaju obicaji jevrejske pusitnjske vere sa Srbima?Iako slave cak i nisu deo toga. Jel slavis Sv Luku ili Dazboga, Srbine?
A Nova Godina? 8. Mart?
Nerazumnom nije tesko ne verovati
Nemce zabole za oba ta dana generalno. Mislim i da nemaju ovaj drugi.A Nova Godina? 8. Mart?
Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima
Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu.
Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede
Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije
Hejteri stop, ili mrsh kod Putina.![]()
aj ne glupiraj seOd srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima
Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu.
Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede
Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije
Hejteri stop, ili mrsh kod Putina.![]()
Vrlo bitno šta se slavi dok se slavi i zabavno je.
Pogledajte prilog 1635147
necu da podrzavam ovaj od trzista kreiran kozumeristicki kapitalisticki trend
Moj je jos mali za to, al su se bili svi maskirali danas u vrticu.Dečica otišla na Heloween party![]()
Šta još kažu Nemci ?Koje mudrosti?Nemce zabole za oba ta dana generalno. Mislim i da nemaju ovaj drugi.
Ajde za novu godinu idu na trg da se napiju...ali to je više kraj božićnih praznika, nego što ima smisao kao ovde. Ovde je proslava NG u stvari zamena za zapadni Božić (preslikana)
Inače nemačke božićne tradicije su među najlepšima u svetu i verovatno danas najrasprostranjenije kao globalne.
Božićno drvo tj "novogodišnja jelka" (Tannenbaum) je njihova tradicija, božićni vašari (weihnachtsmarkt)...
Inače nemačke božićne tradicije su među najlepšima u svetu i verovatno danas najrasprostranjenije kao globalne.
Božićno drvo tj "novogodišnja jelka" (Tannenbaum) je njihova tradicija, božićni vašari (weihnachtsmarkt)...
Nemce zabole za oba ta dana generalno. Mislim i da nemaju ovaj drugi.
Ajde za novu godinu idu na trg da se napiju...ali to je više kraj božićnih praznika, nego što ima smisao kao ovde. Ovde je proslava NG u stvari zamena za zapadni Božić (preslikana)
Vidim da je i u Srbiji krenuo polako Weinachstmarkt (u nekoj verziji) da se praznuje.
Znaci da ocekujemo za par godina "Nije bozicni vasar nego svinjokolj"![]()
Ne. Njihova je to zaista tradicija. A onda su to hajpovali u Americi i Holivudu u 20-veku da bude konzumerski globalni događaj, što danas u velikoj meri nepobitno jeste...mnogo više nego verski.Конзумеризам...
Није традиција
Slabo je to. Čak i U Vojvodini gde ima kakvu takvu podlogu. I za Mađare i Hrvate po Vojvodini je to relativno novina, nije u njihovoj tradiciji, tek su nedavno krenuli.
Ja ne gubim vreme, u Berlinu sam kad krene 27-og, možda skoknem do Drezdena i taj da vidim, a za Božić po gregorijanskom ako se kocke slože u Strazbur i Kolmar.
Najlepša tradicija za tamošnji Božić.
To može ako uz to ide adekvatan poklon.Pogledajte prilog 1635147
necu da podrzavam ovaj od trzista kreiran kozumeristicki kapitalisticki trend