- Poruka
- 46.712
Seoce kao iz bajke. To i Haldštat su mi pod "moram jednomUh, Kolmar je bjuti....da je englesko ili nemacko govorno podrucje, sutra bih se preselio![]()
"Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seoce kao iz bajke. To i Haldštat su mi pod "moram jednomUh, Kolmar je bjuti....da je englesko ili nemacko govorno podrucje, sutra bih se preselio![]()
"Kakvih tek lobanja imas po nJemackoj![]()
Kad ti krene nesto veoma naopako poverovaces.mnogi su se tako kao ti podsmevali pa poverovali,pa posle:”Ima nešto,ima”.Ahhahahahhahahyhha
.ja ne mogu da verujem da odrasli ljudi tako nesto slušaju i jos u to i veruju![]()
Seoce kao iz bajke. To i Haldštat su mi pod "moram jednom"
https://www.bbc.com/news/av/world-us-canada-64377368To može ako uz to ide adekvatan poklon.
Nemoj nista da se sekirasJel?Ako je...
Pogledaj goreNe piši besmislice, daj neki relevantan izvor za ta navodna žrtvovanja.
Конзумеризам...
Није традиција
Kad ti krene nesto veoma naopako poverovaces.mnogi su se tako kao ti podsmevali pa poverovali,pa posle:”Ima nešto,ima”.
Je li, jel vi Ziloti, bičujete sami sebe?![]()
Sta vi u stvari slavite pod tim maskama ?Je li, jel vi Ziloti, bičujete sami sebe?![]()
Sta vi u stvari slavite pod tim maskama ?
Sta ti konkretno slavis…ili si se samo uhvatio u kolo i ne znajuci ko ga svira?
OkIma.nesto , ima ,kako nema , sotone rade posao. Uopste mi ne pravimo pogrešne korake kad nešto krene naopako , to je samo sotonJa ..jadan om, najlakše njega okriviti za ljudska sranjca![]()
https://makeagif.com/gif/ingmar-bergman-the-seventh-seal-uDzi2LSta vi u stvari slavite pod tim maskama ?
Sta ti konkretno slavis…ili si se samo uhvatio u kolo i ne znajuci ko ga svira?
Jesi li se ti nekad u zivotu zaiebavao?![]()
Ili si ko ovaj zilot, samobičevanje i post non-stop?
Gde ti vidiš sekiraciju kod mene? Ja vidim samo kod tebe.Nemoj nista da se sekiras
Paklena pomorandza?Sta mislis kako oni pocinju?Jesi li se ti nekad u zivotu zaiebavao?
Ili si ko ovaj zilot, samobičevanje i post non
Ne možemo sada da ti objašnjavamo,...usr.li smo se, da nam ne pozvone na vrata.Paklena pomorandza?Sta mislis kako oni pocinju?
Sta mislis otkud toliko dece ubica irazuzdanog sadizma?
Ne nalazis da se to moze steci vaspitanjem?
I duhovi tvojemuuuuMir svima
Jel tebi deciji maskenbal asocijacija na sadizam?Paklena pomorandza?Sta mislis kako oni pocinju?
Sta mislis otkud toliko dece ubica irazuzdanog sadizma?
Ne nalazis da se to moze steci vaspitanjem?
Bolje razmisli sta to motivise decu da ubijaju po skolama svoje vrsnjake.Ne možemo sada da ti objašnjavamo,...usr.li smo se, da nam ne pozvone na vrata.![]()