Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.013
Znači ne umeš da se zabavljaš.Ne treba se zabavljati tragedijom drugih ljudi.
Sve jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači ne umeš da se zabavljaš.Ne treba se zabavljati tragedijom drugih ljudi.
Treba nas zabavljati dobro a ne zlo.Znači ne umeš da se zabavljaš.
Sve jasno.
Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicamaSlazem se.Tu svakako spada i koketiranje sa hororom,narocito kod dece koja usvajaju afinitete bez ikakve kritike.
Mudar komentar.Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicama
Dan mrtvih postoji i kod nas, zadusnice kad se bas onako, normalno, gostimo na groblju, na bacimo stolnjak preko leševa naših predaka , pa posle cackamo zube i prolivamo pivce okolo, baš lep događaj, onako, tradicionalan
Deca se ubijaju po skolama,bodu nozevima…deca.Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicama
Druže, odrasla sam na counteru , kao i čitava moja generacija, pa nisam isla ulicom i ubijala narod. Naši roditelji su imali časove odbrane i išli u Bubanj potok da uče kako se puca, ako se slučajno zapuca, pa se nismo klali po školama. Ne mešaj, molim te, nečija psihička oboljenja sa zanrom horora, jer to veze sa vezom nema , a pogotovo nema veze sa decjim maskenbalom. Psihopata je bilo i bice , bez obzira na 31. oktobar.Deca se ubijaju po skolama,bodu nozevima…deca.
Jesi li videla neku od horor igrica na kojim rastu danasnje generacije?
Doticu li te te uzasne nesrece koje se desavaju?Mislis li da makar ne bi smela da dajes doprinos u tome ako ne maris da to suzbijas?
Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima
Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu.
Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede
Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije
Hejteri stop, ili mrsh kod Putina.![]()
Trebalo bi ti biti jasno da je horor obavezno vezan za psihopatologiju.Druže, odrasla sam na counteru , kao i čitava moja generacija, pa nisam isla ulicom i ubijala narod. Naši roditelji su imali časove odbrane i išli u Bubanj potok da uče kako se puca, ako se slučajno zapuca, pa se nismo klali po školama. Ne mešaj, molim te, nečija psihička oboljenja sa zanrom horora, jer to veze sa vezom nema , a pogotovo nema veze sa decjim maskenbalom. Psihopata je bilo i bice , bez obzira na 31. oktobar.
Deca se ubijaju po skolama,bodu nozevima…deca.
Jesi li videla neku od horor igrica na kojim rastu danasnje generacije?
Doticu li te te uzasne nesrece koje se desavaju?Mislis li da makar ne bi smela da dajes doprinos u tome ako ne maris da to suzbijas?
Svim forumskim ustašama želim srećnog svetog Luku, a
Trebalo bi ti biti jasno da je horor obavezno vezan za psihopatologiju.
Ne smes zanemarivati socijalni faktor,narocito u periodu,detinjstvu,kada se covek najvise formira kao licnost,Ti mislis da se deca ubijaju inspirisana maskenbalom?
Auuuuu....
Auuuu.....sad sam ubedjen da trolujes, nemoguce je da si ovoliko....Ne smes zanemarivati socijalni faktor,narocito u periodu,detinjstvu,kada se covek najvise formira kao licnost,
Tebi baba nije pričala priče o karakondzulama i o vilama koje igraju kolo na ulici , pa demoni udju u tebe , pa poludis ?Ne smes zanemarivati socijalni faktor,narocito u periodu,detinjstvu,kada se covek najvise formira kao licnost,
Onda ni Sveti Luka nije danas.U Srbiji je to "tradicija" od 10 ili 15 godina.
Slavi se sve po starom. Druga je stvar što mi sve vežemo za novi kalendar.
Hororsadizam svakako nije nesto sto bi trebalo servirati deci(uz bombone).Pa, na osnovu svake bolesti , može da se kreira i film i priča
Da li znaš da je Jesen u Njujorku usko povezana sa tumorom? Glavna junakinja umire na kraju.
Više ljudi umire od tumora, nego od ruku psihopate. Pravi horor, ako mene pitaš
Pricala mi je bajke sa humanom poentomTebi baba nije pričala priče o karakondzulama i o vilama koje igraju kolo na ulici , pa demoni udju u tebe , pa poludis ?
Bas smo kao mali najviše voleli horore. A tek Glava šećera, kuku majko
Ja ne znam da li ti masis poentu ili neko drugi. Ne, deca se za Noć veštica ne jure nozevima i ne gledaju Majkla Majersa , nego se maskiraju i jedu slatkiše. Sad, ako je ubistvo coko bananicom moguće, onda OKHororsadizam svakako nije nesto sto bi trebalo servirati deci(uz bombone).
Jeste. Ali je po crkvenom kalendaru danas 18.10. A ne 31.10.Onda ni Sveti Luka nije danas.
Pa, i u hororima je humana poenta , beži koliko te noge nose kad te juri neko sumnjivPricala mi je bajke sa humanom poentom
Bolje da te je naucila da se smejes i zabavljas malo u zivotuPricala mi je bajke sa humanom poentom
Moj sin je nacrtao duha kao, precrtao ga crvenim flomasterom i rekao mi da napisem: DUHU AJDE IDIBolje da te je naucila da se smejes i zabavljas malo u zivotu![]()
Ma ne, Srbi slave Setog Luku i Svetog Petra Cetinjskog koji predvode maskiranu povorku koja rasteruje woke demone ranije poznate kao veštice."pravi Srbi - Srbende" ne slave te satanisticke praznike sa zapada... oni postuju pravoslavnu tradiciju i u skladu sa tim, povremeno izvedu leseve iz crkve da ih prosetaju ulicama, presvlace kosture, ljube mrtkvake u celo i usta, jedu na groblju itd. to je sve pravoslavna tradicija, a halloween je satanizam
![]()
Uz to idu filmovi i igrice u daleko groznijoj varijanti.Ako bi se dete poistovetilo sa nekim od tih horor licnosti ,mogao bi nastati problem.Ja ne znam da li ti masis poentu ili neko drugi. Ne, deca se za Noć veštica ne jure nozevima i ne gledaju Majkla Majersa , nego se maskiraju i jedu slatkiše. Sad, ako je ubistvo coko bananicom moguće, onda OK
Ko je sad cetinjskiMa ne, Srbi slave Setog Luku i Svetog Petra Cetinjskog koji predvode maskiranu povorku koja rasteruje woke demone ranije poznate kao veštice.