Dragi Srbi, Srecan Vam Halloween!

Slazem se.Tu svakako spada i koketiranje sa hororom,narocito kod dece koja usvajaju afinitete bez ikakve kritike.
Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicama

Dan mrtvih postoji i kod nas, zadusnice kad se bas onako, normalno, gostimo na groblju, na bacimo stolnjak preko leševa naših predaka , pa posle cackamo zube i prolivamo pivce okolo, baš lep događaj, onako, tradicionalan

Jao daj molim te, Srbija kolevka vampirizma odjednom ima problem sa hororom . U svakom folkloru sveta, misterija i horor su itekako zastupljeni. I Pepeljugina polusestra je sekla nogu da obuje cipelu, pa deca ne seku noge po ulicama

Dan mrtvih postoji i kod nas, zadusnice kad se bas onako, normalno, gostimo na groblju, na bacimo stolnjak preko leševa naših predaka , pa posle cackamo zube i prolivamo pivce okolo, baš lep događaj, onako, tradicionalan
Mudar komentar.

Deca se ubijaju po skolama,bodu nozevima…deca.
Jesi li videla neku od horor igrica na kojim rastu danasnje generacije?
Doticu li te te uzasne nesrece koje se desavaju?Mislis li da makar ne bi smela da dajes doprinos u tome ako ne maris da to suzbijas?

Deca se ubijaju po skolama,bodu nozevima…deca.
Jesi li videla neku od horor igrica na kojim rastu danasnje generacije?
Doticu li te te uzasne nesrece koje se desavaju?Mislis li da makar ne bi smela da dajes doprinos u tome ako ne maris da to suzbijas?
Druže, odrasla sam na counteru , kao i čitava moja generacija, pa nisam isla ulicom i ubijala narod. Naši roditelji su imali časove odbrane i išli u Bubanj potok da uče kako se puca, ako se slučajno zapuca, pa se nismo klali po školama. Ne mešaj, molim te, nečija psihička oboljenja sa zanrom horora, jer to veze sa vezom nema , a pogotovo nema veze sa decjim maskenbalom. Psihopata je bilo i bice , bez obzira na 31. oktobar.

I moja deca vole adrenalin strašnih priča i horor igrica, a smrdibubu stavljaju u teglu da je ne bi ubili. Bolesni mozak nije oboleo sigurno zbog igrice , ubijali su se ljudi i u šumama, bez PC-ija i televizora

Od srca zelim svim gradjanima Srbije da proslave ovaj dan u veselju, i da razvijaju dobrosusednske odnose sa komsijama i prijateljima :heart:

Spremite slatkise za komsijsku decu, da vam ne bi bacala rolne toalet papira po dvoristu. :heart::heart:

Ko ide na neki maskenbal, neka se lepo provede :heart::heart:

Samo sreca, ljubav, prijateljstvo i dobre vibracije :heart::heart::heart:

Hejteri stop, ili mrsh kod Putina. :ok:

Хвала, и ја теби желим савршен хелоувин!

Врло сладак празник.

Druže, odrasla sam na counteru , kao i čitava moja generacija, pa nisam isla ulicom i ubijala narod. Naši roditelji su imali časove odbrane i išli u Bubanj potok da uče kako se puca, ako se slučajno zapuca, pa se nismo klali po školama. Ne mešaj, molim te, nečija psihička oboljenja sa zanrom horora, jer to veze sa vezom nema , a pogotovo nema veze sa decjim maskenbalom. Psihopata je bilo i bice , bez obzira na 31. oktobar.
Trebalo bi ti biti jasno da je horor obavezno vezan za psihopatologiju.

Ja ne znam da li ti masis poentu ili neko drugi. Ne, deca se za Noć veštica ne jure nozevima i ne gledaju Majkla Majersa , nego se maskiraju i jedu slatkiše. Sad, ako je ubistvo coko bananicom moguće, onda OK
Uz to idu filmovi i igrice u daleko groznijoj varijanti.Ako bi se dete poistovetilo sa nekim od tih horor licnosti ,mogao bi nastati problem.

Back