Ella23,zelim da ti zazelim u cm. fazonu.Nije sve u lovi,sheceru ima nesto i u prici.Evo ja sam izuzetno bogat i mlad,cuvam se od nasrtljivih kao recimo jelena k.,sindi,njena sestra,ksenija pak sto da ne i bekvlacheva.Ja sam hrvat iz hvara,sin starog smuglera barbe ribolovca.Mi imamo 15 brodova,raketa,te sam ja obogacen ziveci ko mason.Nemam devojku zato pricam neizkusno,mada pomada imao sam simpatije i to obicne ofucane pankerke.Ja sam skinheds, niza linija neonazi bez ekstrema,znam da se iznerviram,znam da se pobijem,gresan ovaj zivot znam da dobijem.Para vrti gde burgija neche.Sam sam izvodio vise puta citavo drustvo zenskih,naravno u osnovnoj u mekdonald,ali recimo ostao sam u izkustvu kao se bare ribe,da imas para al' da neplatish.Nisam ja iluminat iz new yorka,da bacam devize ko da su franci.Devojka da bi bila bogatija od mene,moze biti jedino neka od kenedijevih.Nije uvek isto,negleda se to u eliti
ko da smo kju.kluks.klan,pa da vadimo novcanike.Odelo jeste da cini coveka,stim da ja nosim da nism upadljiv,nenosim odelo,manzetne,kravate ko Karichi,ja sam za njih gospodin.Naravno 26 pa gospodin zato i izgledam kao baletan.Furam jager sintetiku trens tekno tribe i inostrani wu-wear.Devojke punishici sponzorushe bumbari,furaju neke njofra stinki
krpice,to jeste fensi po trade mark reklami mada idi begaj,ranije legaj,zaradi leba..odakle im malogradjankama mosh misliti i hafozne,hulahap saten izpod dolce i gabana teksasa.To je ljaga na novcanik i drustvo.Pusti me tih akvarela,
ko me zove,alo o'dje leopard!Jos i krzna sto imaju to sve odrana divljach,umesto da kupe vestacko stavljeno to je pravo krzno.Ma znash sta,care je.o pare,minimalni rizik,je.bo tebe cuvaj samo sebe,i pare se trose.