E
Ella23
Gost
Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НЕ,кад боље размислим.Био би сигуран да није самном због моје лове.Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
-prilicno usko razmisljanje,nesto u fazonu sladzinogbgd24:A to je pitanje iz licnog iskustva?
I znaj da nisu svi isti...Ali jos uvek su muskarci ovde ...hm...recimo da im je ispod casti da je devojka bolja od njih u bilo kom pogledu - posebno sto se tice novca.
Ako njoj ne smeta sto sam finansijski klimaviji od nje, I pritom nije isfolirana od tolike kinte... Ne, ne bi mi smetalo!Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
Problem nije u lovi. Šta ti uopšte podrazumevaš pod "savremen muškarac"?Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
goodday:-iskreno,da smetalo mi je,prestalo mi je smetati kada smo raskinuli,glupo je,verovatno ali sta da radim kada nisam u "nadji neku punu i glupu i bole te" fazonu :?
-to mozda je veoma retko :?jedinica:goodday:-iskreno,da smetalo mi je,prestalo mi je smetati kada smo raskinuli,glupo je,verovatno ali sta da radim kada nisam u "nadji neku punu i glupu i bole te" fazonu :?
zasto to obavezno podrazumeva "glupu"??? Mozda je devojka obrazovana i ima odlicno placen posao, a nije razmazena mala bogatasica.
Ne.....Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???
Kada se u ljubav unesu neprimerene mere, pa i premeravanja ko koliko čega ima, onda od ljubavi ostanu samo slova.Ella23:Da li bi vam smetalo kada bi devojka imala PRILICNO vishe love od vas??? Ali iskreno???