Dragan Petrović Pele napustio FDU

Istina je da više nisam profesor na FDU. Svakako bih sledeće godine otišao u penziju, jer punim 65 godina. Ništa se dramatično nije dogodilo, da sam se naljutio ili, ne daj bože, bio u sukobu s nekim od kolega. Ne bih želeo da uzurpiram nečije mesto ili da zbog mene neko sporije napreduje - to ne dolazi u obzir. Mislim da je ovo optimalno rešenje - rekao je za Kurir Petrović.

Kako tvrde njegove kolege, on je sa FDU otišao iz vrlo ličnih razloga, "jer nije više mogao da gleda propadanje fakulteta".

"Posebno ga je pogodilo što gotovo godinu dana nije mogao da uđe u svoj kabinet zbog blokada, a predavanja i nadoknade sada bi morao da drži po pozorištima", navode njegove kolege za pomenuti medij.

Blokaderi lagano unistavaju BG univerzitet po nalozima Mile Pajic i Dinka Gruhonjica koji po pisanju srpskih medija rade za hrvatsku obavestajnu sluzbu SOA

Jeli? To ste sve zaključili (čitaj izmislili) na osnovu njegovog objašnjenja da daje otkaz iz ličnih razloga? :think:

Biće pre da je razlog to što su ovi vaši ukinuli plate profesorima. Čisto da znaš ko se trudi da univerzitet propadne. Ionako nije potreban za rudarsku koloniju i za državne projekte koji se svi rade na divlje, bez studija, dozvola i kontrole.

Blokaderi lagano unistavaju BG univerzitet po nalozima Mile Pajic i Dinka Gruhonjica koji po pisanju srpskih medija rade za hrvatsku obavestajnu sluzbu SOA
Ви Властодржци сте почели пишете тешке Неистине.
Пеле има 64 Године,сјајан Човек и сјајан Глумац истовремено...њему не треба ова папазјанија да га черече 1 Годину пред Пензију"на чијој је он Страни".Осећа Притиске са свих Страна и ово је његова ЛИЧНА ОДЛУКА.
сАМ ЈЕ ТО РЕКАО.

Bratjuska Tihi, di se ti gasis? Onako uzgred pitaj i tvog jarana marija di je njegovo dugme za gashenje...

Radite li vi sta u zivotu sem sto pratite drustvene mreze (i tudje naloge) i pisete ovde? Pustite Peketa na miru, sta vam je covek uradio da ga vi provlacite kriz soda bikarbonu?

Iznenadilo me je što je glumac i profesor na FDU Dragan Petrović Pele otišao u prevremenu penziju.
Mislim da ga nisu oterali ni studenti i građani koji postavljaju barikade, ali ni ova vlast. Verujem da su u pitanju lični razlozi.

I iznenadio me je Blic. Nije naveo jednu odličnu ulogu Dragana Petrovića Peleta. On je glumio jednog od glavnih junaka serije "Gorki plodovi" po scenariju Siniše Kovačeviča.

Back