Plenum studenata FDU: Ukidanjem emisije "Važne stvari" RTS krši prava deteta

kapetanmark

Legenda
Poruka
60.477
https://www.021.rs/info/srbija/4223...em-emisije-vazne-stvari-rts-krsi-prava-deteta

Plenum studenata FDU saopštio je da RTS, ukidanjem reprize dečje emisije u kojoj dete izgovara da se studenti bore za pravdu, ne gasi samo glasove budućih generacija, već direktno krši Konvenciju UN o pravima deteta.

"Dok se na Javnom servisu briše svaka reč koja ne odgovara vlasti, na tabloidnim televizijama se vodi hajka i naprimitivnije targetranje našeg profesora Milana Stojanovića, čija produkcijska kuća stoji iza dečje emisije 'Važne stvari'", naveli su studenti na Instagramu.

"Svi smo mi deca Javnog servisa, ali i njegovi roditelji. Jedino RTS, koji je u potpunisti zaprljan i RTS bez ikakvh principa i standarda, može da bude trn u oku i režimskim i protivrežimskim strujama. RTS ne samo da više nije javni, nego više nije ni servis", poručuje plenum studenata FDU.

SNS bi tako mogao da "obrlati" neku drugi decu
Znamo

1759098961959.jpeg
Tada se nisi bunio.
:mazi:

U Švedskoj je takav zakon na snazi već decenijama. A oči "blokadera" su uprte baš u takve zemlje.
koji zakon, da vi njima izvozite decu? ne, a to 'svecki standard' je neko drugi obecavao, i av vas uvodi u eu, sam kaze, i to za inat

studenti su za neka osnovna judeo-hriscanska, biblijska nacela I MORAL, pravdu i istinu, a ne za neku izvitoperenu svedsku i rasturanje celije drustva porodice sa modelom chaletom kao perjanicom sns-a, da joj brat pravi dete... zato mi vas ocemo da unistimo politicki, jer ne mislimo da je to napredno, vec smo vise za neki americki konzervatizam, tj. ja, a brisel vidimo da podrzava av-a

koji zakon, da vi njima izvozite decu? ne, a to 'svecki standard' je neko drugi obecavao, i av vas uvodi u eu, sam kaze, i to za inat

studenti su za neka osnovna judeo-hriscanska, biblijska nacela I MORAL, pravdu i istinu, a ne za neku izvitoperenu svedsku i rasturanje celije drustva porodice sa modelom chaletom kao perjanicom sns-a
Ne znam tačno od kog godišta, dal od 12 ili 14, deca u Švedskoj mogu da odu u socijalnu službu i da traže da ih odvoje od roditelja jer im oni ne pružaju "minimum" koji bi trebali da imaju (recimo, svako dete zasebnu sobu, ili ih matretiraju da non stop rade domaće zadatke i uče).

Ne znam tačno od kog godišta, dal od 12 ili 14, deca u Švedskoj mogu da odu u socijalnu službu i da traže da ih odvoje od roditelja jer im oni ne pružaju "minimum" koji bi trebali da imaju (recimo, svako dete zasebnu sobu, ili ih matretiraju da non stop rade domaće zadatke i uče).
pa ne trebaju mnoge eu zemlje da nama budu uzor, kazem ti, videla napredna zaba da se eu konj potkiva, ... ja sam protiv tih izvitoperenih eu zemalja, evo ti nas u usa ne mogu da nateraju ni decu da vakcinisemo, ej 77 doza?!

Крај присиле? Трамп уводи право избора уместо обавезне вакцинације
Трампов план: Паметније вакцинисање за здравију нацију „Не радите то штетно – радите како треба!“ поручио је Трамп, представљајући практичан приступ вакцинацији како би заштитио децу од аутизма и других развојних проблема.

Poslednja izmena:

Back