Dragan J. Vučićević mora u zatvor zbog vređanja novinarke N1 Žakline Tatalović

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
77.024

Dragan J. Vučićević mora u zatvor zbog vređanja novinarke N1 Žakline Tatalović​


1680508279-DRM_3775-750x500.jpg
Dragan J. Vučićević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu Draganu J. Vučićeviću novčana kazna od 200.000 dinara zbog uvreda u produženom trajanju zamenjena je kaznom zatvora u trajanju od 180 dana. Vučićević nije platio državi kaznu iz krivičnog postupka, koji je protiv njega pokrenula novinarka N1 Žaklina Tatalović.

Još u septembru 2021. godine Dragan J. Vučićević proglašen je krivim zbog krivičnog dela uvrede u produženom trajanju.
Kažnjen je novčano sa 200 hiljada dinara koje je bio dužan da uplati u srpski budžet. Međutim to se nije dogodilo. Presuda Vučićeviću duže od godinu dana stajala je u fioci sudije Prvog osnovnog suda Dragiše Kesara. Posle niza reakcija advokata tužilje Srđana Dugonjića i Dragana Maravića, prošle nedelje oglasila se uprava Prvog osnovnog suda. Utvrđeno je da su pritužbe advokata osnovane i “da sudija Kesar neopravdano odugovlači postupak i gura krivičnu kaznu u zastarelost” koja bi nastupila 3. marta 2024. Traženo je i izjašnjenje sudije Kesara, koji je odmah nakon toga, ipak, dostavio sve spise krivičnom veću. Krivično veće odlučilo je da preinači presudu, prenosi N1.„Napujdana ćurko, ovde hejterka sa N1, šta spremaš za Uskrs?“: Ovako Dragan J. Vučićević misli da Žaklina Tatalović priča sa svojom majkom VIDEO

SHOWBIZ
12. apr


Žaklina Tatalović o Vučićeviću: Tepa li svojim ukućanima sa „bolesna hejterko“, ne znam što mu Vučić ne plati kaznu

POLITIKA
3. apr

Vlasnik Informera u aprilu prošle godine tvrdio je da zbog novinarke N1 mora u zatvor. Ispred CZ u Beogradu pokazivao je poziv koji međutim nije mogao da bude zbog tužbe Žakline Tatalović koja je tek donesena 24.2.2024. godine.
Podsećamo da je Dragan Vučićević otišao u zatvor na osnovu druge presude, koju takodje nije platio. Nakon jedne noći ipak izlazi iz Centralnog zatvora, a kaznu mu je kako je rekao tada, platila supruga.

https://nova.rs/vesti/drustvo/draga...bog-vredjanja-novinarke-n1-zakline-tatalovic/

Opet će Ljuban morati da reaguje. Možda sad pred izbore treba prikazati kako je sve nezavisno. :per:

Screenshot_20230601_094403_Pure Browser.jpg
 
Ne ide u zatvor zbog vredjanja nego jer ne postuje drzavu srbiju i ne placa kazne koje sud propise.
pa kad se kaci sa drzavu.
Znas kako je americi.........mos ubijati klati, silovati,.....na slobodi si............al ako ne platis porez, dozivotna ti ne gine.
Primer: Trampa ganjaju po zatvorima radi poreza a pe.dofil Klinton ima sve pocasti zasluznog americkog gradjanina ..........jer placa porez.
 
Poslednja izmena:
Ово што раде господину Вучићевићу је класичан пример притиска на слободне медије и новинаре...

Prvo, nemoj Vučičevića i gospodina u istoj rečenici, pošto je sve osim gospodin. A drugo, čovek koji 1 na 1 preslikava govore predsednika ne može biti slobodan.
 
Prvo, nemoj Vučičevića i gospodina u istoj rečenici, pošto je sve osim gospodin. A drugo, čovek koji 1 na 1 preslikava govore predsednika ne može biti slobodan.
Уз сво уважање, али нећемо ти одређивати шта ћу да пишем и како ћу да формирам своје реченице. :)

Друго, то су твоји утисци о њему, али ипак он је слободан човек.
 
Уз сво уважање, али нећемо ти одређивати шта ћу да пишем и како ћу да формирам своје реченице. :)

Друго, то су твоји утисци о њему, али ипак он је слободан човек.

Tako je, slobodan je tek toliko da ponavlja šta mu šef kaže, ali bukvalno od reči do reči on je najverniji u tome i da živi kao bubreg u loju.
 

Back
Top