MyrddinWyllt
Aktivan član
- Poruka
- 1.458
нико ти не брани да побијаш чињенице.....само изволи.....
Chinjenice? koje chinjenice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na Luterove protestante,kakve veze oni imalu sa otcepljenjem istocne od zapadne crkve?Zvanicno tek u petnaestom veku![]()
To nisu činjenice nego laži.
Inače, vidim da si "pametna". Mi Srbi smo pametan narod, jel tako?!
Molim te odgovori mi na sledeća pitanja:
1. Fizika - Zakon održanja impulsa
2. Matematika - formula za površinu baze pravilne šestostrane prizme
3. Istorija - Koje godine se desio ustanak u Banatu?
4. Geografija - Šta je Hamsin?
5. Biologija - Šta su to kapsomeri?
Dajem ti 10 minuta da odgovoriš. Budi iskrena, nemoj da konsultuješ ukućane, knjige ni google. Ako ne odgovoriš na sva ova pitanja, ti i ja nema više šta da razgovaramo. Pitanja su prelaka.

Dajem ti 10 minuta da odgovoriš. Budi iskrena, nemoj da konsultuješ ukućane, knjige ni google. Ako ne odgovoriš na sva ova pitanja, ti i ja nema više šta da razgovaramo. Pitanja su prelaka.
Mada, zaboravio sam da kažem, može da bude da nije upučena u neku (e) od tih nauka, da bi znala da odgovori na baš sva pitanja. Ja bih ipak smanjio kriterijum na 3 pitanja od ovih 5

Sve ovo se uči u osmom razredu osnovne škole i/ili prvom razredu strednje škole.
u **** te, ako se Aleksandar Veliki prezivao Karanovic, onda je on iz Drvara![]()

Da, ali zar misliš da će neko sve to da popamti i 8 razreda osnovne
...........................

...evo čim mi odobre stiže bona

jel moze ovo da se prebaci na istoriju? nesto mi nije za politiku...
Ok. Ali to su osnovne stvari koje bi svako trebao da zna.
Hajde onda da joj izbacim geos, bios, fiziku i matiš. Možda joj prirodne nauke stvarno nisu jača strana.
Sad ću joj neka pitanja iz istorije, pošto vidim da je to interesuje. Postaviću joj deset, kladim se da minimum dva neće znati.
"Одакле "грчком" највећем познатом Богу Зевсу нама познате ознаке на одори?

Ovo nije nigde iskopano...........to je Dereticeva "Anticka Srbija".A dal je bitno ko smo,i koliko smo stari,pa bitno je,ako ni zbog cega drugo,ono iz tog razloga,sto je i svim drugim nacijama i narodima i te kako bitno njihovo poreklo,i dokazivanje da su bas oni naj stariji,pa zato ne vidim razlog zasto to nama ne bi bilobitno.A ovo vreme od Nemanjica,je jedna zabluda ,koja nam je nametnuta,kao da Srbi postoje tek od tad
tako je svojevremeno u Hrvatskoj bila u knjigama u tuđmanovo vreme isto neka priča o hrvatskim bogovima i božicama....al to ti je to ...daj narodu hleba i igara...i skreći pozornost na čim veće 8edastoće jer ...masa se prima na to...verne oFce spremne za šišanje i farbanje
![]()
Не пада ми на памет да одговарам на ова идиотска питања, нити да полажем теби тест своје интелигенције. Питања за дебиле. На идиотска питања одговарам идиотским одговором. Пошто си ти тако паметан, да ја тебе нешто питам...
"Одакле "грчком" највећем познатом Богу Зевсу нама познате ознаке на одори?
п.с. ко жели нека увећа слику јер није нешто могло на мом рачунару

Ja samo racunam istoriju od doba DOS-a![]()

има и неких који рачунају српску историју од 5 октобра
Odgovori i dokaži da nijesi debil![]()