dr.Jovan I. Deretić - Srbija pre Rimske imperije

ОК, ако ти НИЈЕ БИТНО да ли је истина или лаж, молим те напусти тему. Нема сврхе да водимо испразне разговоре. Ономе коме нису битни КОРЕНИ гаји равнодушност према своме народу и ништа му није свето. ОК. јасно се разумемо напусти тему немој да спамујеш

Ja samo kažem da mi nagadjanja o tome da li su srbi postojali ili nisu i u praistoriji,neće mnogo pomoći. Ako nisi primjetio,samo da ti skrenem pažnju na to da ja više obraćam pažnju na vrijeme od Nemanjića... :bye:

Не, тема је на свом месту и на правом месту.

Понављам, кога не интересује, нека слободно напусти тему. Нема сврхе да водимо овакву врсту дискусије.

Ко је заинтересован и има нешто озбиљно да каже и аргументује нека изволи....остале молим да напусте тему и не спамују

Не, тема је на свом месту и на правом месту.

Понављам, кога не интересује, нека слободно напусти тему. Нема сврхе да водимо овакву врсту дискусије.

Ко је заинтересован и има нешто озбиљно да каже и аргументује нека изволи....остале молим да напусте тему и не спамују

OK. Ako ti misliš da je tema na svom mjestu. Možeš li mi objasniti na koji način politiku povezuješ sa istorijom, posebno sa tvrdnjama o starosti naroda?

Stvarno mi nije jasno odakle si ovo iskopao,ali, ako ćemo iskreno, kao da je uopšte bitno ovo-sve i da je istina... Srbima je bitno vrijeme od Nemanjića pa na dalje...mislim pravoslavcima...a prepucavanje koji je narod stariji ne vodi ničemu,pošto ništa od ovoga nije pouzdano... Nerviraš se bez razloga... :whistling:
Ovo nije nigde iskopano...........to je Dereticeva "Anticka Srbija".A dal je bitno ko smo,i koliko smo stari,pa bitno je,ako ni zbog cega drugo,ono iz tog razloga,sto je i svim drugim nacijama i narodima i te kako bitno njihovo poreklo,i dokazivanje da su bas oni naj stariji,pa zato ne vidim razlog zasto to nama ne bi bilobitno.A ovo vreme od Nemanjica,je jedna zabluda ,koja nam je nametnuta,kao da Srbi postoje tek od tad

OK. Ako ti misliš da je tema na svom mjestu. Možeš li mi objasniti na koji način politiku povezuješ sa istorijom, posebno sa tvrdnjama o starosti naroda?

"У борби између старог и новог, научно познавање "старог" неопходно је исто тако као и правилно схватање "новог". (И.Андрић)

Ovo nije nigde iskopano...........to je Dereticeva "Anticka Srbija".A dal je bitno ko smo,i koliko smo stari,pa bitno je,ako ni zbog cega drugo,ono iz tog razloga,sto je i svim drugim nacijama i narodima i te kako bitno njihovo poreklo,i dokazivanje da su bas oni naj stariji,pa zato ne vidim razlog zasto to nama ne bi bilobitno.A ovo vreme od Nemanjica,je jedna zabluda ,koja nam je nametnuta,kao da Srbi postoje tek od tad

Тако је. Браво. У Деретићевој књизи "Античка Србија" имате више података о овим не "бајкама" како неки желе овде да представе, већ пуким чињеницама

Ja se stvarno izvinjavam-neki misle da spamujem, ne mislim ja da mi postojimo tek od tada,ali tada smo napravili prvu državu... Ne sporim ja ovo,ali bih radije da vjerujem da 4 slova S predstavljaju ono što smo svi do sada mislili, nego neke polumjesece...i da je taj krst sa 4 s ustvari znak pravoslavnih srba...

Pitam se da li da argumentovano pobijem ove "istorijske činjenice" od llnoide, ili jednostavno da joj kažem da je mitoman i da bi joj bolje bilo da uči neku prirodnu nauku.
Ukoliko je argumentovano razbijem i pobijem ove bljuvotine o Srbiji pre Egipćana, postoji šansa da godinama bude u šoku.
Ajde ,bas da cujem,ja sam jako radoznala,a verovatno i svi ostali

Ne razumem kako i zbog cega obracas paznju tek od tad?

Обраћају пажњу од једног времена, апсолутно не гледајући у трагове и чињенице пре тога.....иако постоји много историчара тврде и постоје докази о старијем пореклу Српског народа.....

Pitam se da li da argumentovano pobijem ove "istorijske činjenice" od llnoide, ili jednostavno da joj kažem da je mitoman i da bi joj bolje bilo da uči neku prirodnu nauku.
Ukoliko je argumentovano razbijem i pobijem ove bljuvotine o Srbiji pre Egipćana, postoji šansa da godinama bude u šoku.

нико ти не брани да побијаш чињенице.....само изволи.....

Back