DPA istupa iz makedonske vladajuće koalicije - realizacija projekta velike albanije

Јок, не мрзе их. :roll:
Ја имам доста пријатеља Грка, поготово смо на истој таласној дужини када напишем FYROM и да су у неканонској МПЦ јеретици. Не да одма' поздрављају браћу Србе... :mrgreen:

A ja imam dosta prijatelja Makedonaca koji se kidaju od smeha kad im pomenes grcko - srpsko prijateljstvo jer dobro poznaju tu grcku ciganiju i znaju da oni nikome prijatelji nisu a jos manje braca.

Ако не рачунам локалне пријатеље Македонце који су заиста примери за поштовање, са Македонцима из БЈРМ по интернет форумима имам катастрофалне односе. И Грци и Македонци су окружени све самим непријатељима!

Ако не рачунам локалне пријатеље Македонце који су заиста примери за поштовање, са Македонцима из БЈРМ по интернет форумима имам катастрофалне односе. И Грци и Македонци су окружени све самим непријатељима!

Pa ako si nastupao tamo kao sto radis na ovom forumu ne mozes ni ocekivati drugaciji odnos prema tebi. Negiras im postojanje a velicas njihove najgore dusmane i neprijatelje, pa sta onda ocekujes?

A dobro da si pomenuo direktne kontakte u RL, to je mnogo vaznije od virtualnih. Jos kad bi upoznao nekog grka uzivo;) bilo bi ti jasno zasto su mi toliko odvratni i kao ljudi i kao nacija.

Ма јашта, да није Америке они би се сада међусобно истребљивали. Сва срећа да постоји једна Америка па их смирује.

Ma da, Ameri su krivi sto su grci izvrsili genocid nad Makedoncima za vreme gradjanskog rata:roll: Da nisu mozda krivi i za grcko - makedonske ratove iz antike?

Ne vidim zasto bi ti Grci bili odvratni kao ljudi.

Grcima mozemo da zahvalimo na ogromnom delu naseg identiteta, i evropskog i pravoslavnog, i da nije bilo njih ne bi bilo ni nas ovakvih kakvi smo. Grci imaju ogromnog postovanja vrednu istoriju i kulturu, a to da li je neki lokalni celavi bakalin Grk i da li bije zenu i zakida na kantaru sa tim nema neke veze.

Misliš grčko-srpske ratove iz antike. Aleksandar i otac mu Filip su bili Karanovići, a ne Karamanisi ni Karanovski.

Pa tako lepo sa tim informacijama odes kod brace grka i das im crno na belo podatke! Ima da te izljube kao brata. Povedi i Deretica, on za grke kaze da su najveci neprijatelji Srba a isto prica kao ti za te Karanovice. Sad, ili je on u krivu ili ti, nesto tu ne stima u tim ljubavnim odnosima:lol:

Ne vidim zasto bi ti Grci bili odvratni kao ljudi.

Grcima mozemo da zahvalimo na ogromnom delu naseg identiteta, i evropskog i pravoslavnog, i da nije bilo njih ne bi bilo ni nas ovakvih kakvi smo. Grci imaju ogromnog postovanja vrednu istoriju i kulturu, a to da li je neki lokalni celavi bakalin Grk i da li bije zenu i zakida na kantaru sa tim nema neke veze.

Izgleda da smo ti i ja u malom nesporazumu. Ti pricas o antickim grcima, helenima, a ja sam govorio o ovim ciganima sto danas zive na toj teritoriji.

Nismo mi od antickih Grka primili pravoslavlje, i ovog orla, i ovaj grb sa ocilima, i uredjenje srednjevekovne drzave, niti u antickoj Sparti dizali Hilandar.

Istorija moderne grcke je istorija genocida, asimilacija i progona i uopste nije vredna postovanja sem ako i sam ne podrzavas sve to pobrojano.

Grci su srpski prijatelji. I dan danas iz Grcke u RS dolazi humanitarna pomoc za porodice poginulih boraca i njihovu djecu. Jedina strana drzava koja je humanitarno pomagala RS od pocetka rata.

Znam da salju neku pomoc i to u organizaciji njihove crkve a to je zato i samo zato sto patoloski mrze muslimane bas kao sto patoloski mrze i sve ostale. A to koliki su prijatelji molim te nemoj da mi prevrces zeludac, dobro znam kakav tretman imaju Srbi u Grckoj koji rade i zive tamo i kakav tretman na granici imaju srpski drzavljani kad ulaze u tu odvratnu cigansku drzavu. A ti ih voli i dalje i lizi im doope, tvoj problem! Za mene su oni genocidna odvratna ciganija, bili i ostali!

Znam da salju neku pomoc i to u organizaciji njihove crkve a to je zato i samo zato sto patoloski mrze muslimane bas kao sto patoloski mrze i sve ostale. A to koliki su prijatelji molim te nemoj da mi prevrces zeludac, dobro znam kakav tretman imaju Srbi u Grckoj koji rade i zive tamo i kakav tretman na granici imaju srpski drzavljani kad ulaze u tu odvratnu cigansku drzavu. A ti ih voli i dalje i lizi im doope, tvoj problem! Za mene su oni genocidna odvratna ciganija, bili i ostali!

Na hiljade Srba je jedino moglo otici u Grcku i Kipar da rade. A ti bi zbog vrijedjanja Grka trebao dobiti ban.
Rumunija i Grcka su jedne od rijetkih drzava koje nikad nisu napale Srbe.

Back