Dovela mrtvog čoveka u banku i pokušala da dobije kredit na njegovo ime

Sensei

Master
Moderator
Poruka
68.163
Erika de Souza Vieira Nunes stigla je 16. aprila u filijalu Itau Unibanco u Banguu u Rio de Žaneiru da pomogne 68-godišnjem Paulu Robertu Bragi u dobijanju bankarskog kredita od 17.000 R$ (3.200 USD).

Stariji čovek je bio u invalidskim kolicima, a ona je tvrdila da je njegova nećaka i primarni staratelj. Zaposleni u banci ubrzo su primetili da nešto ozbiljno nije u redu sa Bragom, jer je njegova navodna nećaka morala da mu drži glavu rukom. Bukvalno nije davao znake života, ali Vieira Nunes je navodno stalno govorila osoblju da je po prirodi samo tih. Čak je pokušala da razgovara s njim iako je bilo očigledno da nije u stanju da odgovori.

U jednom trenutku se može čuti kako jedan od blagajnika kaže „Mislim da nije dobro“, dok drugi počinje da snima bizarnu scenu. Vieira Nunes i dalje tvrdi da je njen „ujak“ dobro, samo malo tiho, ali do ove faze, zaposleni u banci su već pozvali hitnu pomoć i policiju.

1713501186352.png
 
Poslednja izmena:
Advokat Erike de Souze Vieira Nunes je rekao brazilskim novinarima da su policijski izvori pogrešno predstavili činjenice.

On tvrdi da je Paulo Roberto Braga bio živ kada ga je Erika dovela u banku, te da je preminuo tokom procesa odobravanja kredita, što će navodno potvrditi i svedoci.

Policija, pak, kaže da je 42-godišnja žena znala da je mrtav kada ga je dovela u banku i da je samo htela da prevari instituciju.
Dodatno, ona nije bila njegova nećaka, već dalji rođak. Trenutno je nejasno da li je ona bila njegova negovateljica.
 
Da ih tuzi sad za snimanje 50 soma
Tako je.
I da tuži službenike što su isprepadali dekicu sa zapitkivanjem pa je precrkao.
Plus što to toliko dugo traje ( popunjavanje kredita), pa da insistira da se ta procedura promeni i skrati. I da tuži sve banke zbog te takve procedure i zadržavanja ljudi
 

Back
Top