Žena pokušala da prekine trudnoću koleginici trovanjem vode kako bi je sprečila da uzme porodiljsko odsustvo

Sensei

Master
Moderator
Poruka
67.097
Kineskinja je optužena da je pokušala da prekine trudnoću koleginici trovanjem vode kako bi je sprečila da uzme porodiljsko odsustvo i na taj način izbegla veće opterećenje.

U jednom od najšokantnijih slučajeva vezanih za posao prijavljenih u Kini, radnica u vladinoj instituciji u provinciji Hubei je pokušala da prekine trudnoću koleginice tako što joj je više puta trovala vodu kako bi izbegla veće opterećenje izazvano njenim porodiljskim odsustvom. Podli plan je navodno izašao na videlo kada je žrtva primetila da njena voda ima čudan ukus, bez obzira na izvor. U početku je bila ubeđena da je to kancelarijski vodovod, ali je ukus ostao i nakon što je prešla na flaširanu vodu. Tada je odlučila da istražuje dalje...

1712034254808.png
 
Jedan od prijatelja neimenovane žrtve našalio se da neko u kancelariji možda pokušava da je otruje, a žena je odlučila da testira teoriju koristeći svoj tablet za video snimanje svog stola i svakog ko mu se približi.

Tako je uhvatila jednog od svojih kolega na delu dok je sipala supstancu nalik prahu u njenu flašu sa vodom pre nego što su se brzo okrenuli i otišli a da to niko nije primetio.

1712034140563.png
 
Žrtva je već prijavila slučaj policiji i uviđaj je u toku. Nadležni se prema ovom slučaju odnose sa najvećom ozbiljnošću, jer ako se pokaže da je osumnjičena radila sa umišljajem da nanese štetu, to bi moglo predstavljati krivično delo povrede, bez obzira na prirodu supstance koju je koristila.
 

Back
Top