TV zvezda hospitalizovana nakon što je pokušala da previše prdi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.217
Američka rijaliti zvezda odustala je od svoje karijere da prodaje prdeže u tegli nakon što je hitno prevezena u bolnicu.

Stephanie Matto je otkrila u TikTok video snimku da je imala neobičnnu situaciju - flaširala bi svoje prdeže i prodavala ih za čak 1.000 dolara po tegli. Potražnja za njenim oštrim proizvodom bila je toliko velika da je gospođa Mato u jednom trenutku prodavala 50 tegli nedeljno.

Međutim, zvezda "90 Day Fiance" morala je da odustane od svog unosnog sporednog posla nakon zdravstvenog straha. Gospođa Mato je najavila da se povlači iz prodaje prdeza nakon što je hitno prevezena u bolnicu.

"Mislila sam da imam moždani udar i da su ovo moji poslednji trenuci. Preterala sam", rekla je ona. Da bi održala korak sa potražnjom, Stefani Mato je prešla na ishranu bogatu vlaknima u vidu pasulja, jaja i proteinskih šejkova.

Ova 31-godišnjakinja je rekla da je konzumirala tri proteinske šejkove i ogromnu činiju supe od crnog pasulja onog dana kada je hitno prevezena u bolnicu - sve u pokušaju da što više prdi.

1712727661557.png
 

Back
Top