Žena dovela 23 člana porodice na sastanak na slepo da testira mušku velikodušnost

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.956
Muškarac je ostao sa ogromnim računom kada je njegov sastanak na slepo doveo 23 člana njene porodice da testira njegovu velikodušnost.

Međutim, njena prilično bizarna taktika se dobro i zaista izjalovila kada je njen partner poznat kao gospodin Lui, 29, pobegao.

Tako je žena ostavljena da sama platia raču od 3.100 dolara

1711946034415.png

sensei je poznat kao neko ko bi trebalo da uređuje forum, a prvi je koji svakodnevno krši pravilnik pri postavljanju tema.
A što ulaziš na teme koje on postavlja ako ti se ne sviđaju?

Meni lično njegove teme super, jedino na njegovim temama nema svađa, vrijeđanja itd.
Razonoda, zezanje.

A što ulaziš na teme koje on postavlja ako ti se ne sviđaju?

Meni lično njegove teme super, jedino na njegovim temama nema svađa, vrijeđanja itd.
Razonoda, zezanje.
uglavnom ne ulazim jer ne ne interesuju priče o k*rvama, starletama, kome je ispala sisa, kome se videla tanga i sl. al eto, jutros ušao pošto je to bila jedna od malobrojnih aktuelnih tema...

ladno si pretraživao moje poruke da nadjes teme koje sam ja pokretao?! :dash:
kako god bilo, ja pre svega nisam moderator pa da treba drugima da budem za uzor. drugo, tema koju sam postavio nije link sa nekog sajta (na kakve teme se odnosi gore pomenuti pravilnik) pa da bi morao da pišem "3 rečenice" i sl. i na kraju, neko od moderatora je nakon postavljanja teme brljao po mojoj poruci, pa pošto tema nije obrisana, verovatno da je onda i bila u skladu sa pravilnikom!

Screenshot_2024-04-01-09-24-59-298_com.opera.mini.native-edit.jpg

Back