Dota 2

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kul, a nadam se da nece igrati aragontno, a jos mi je jace sto mi je napisao onakav komentar a nije ni probao igru. :D
GL & HF rage kid. :mrgreen:

Ja igram Dotu od leta 2009. godine, a Dotu 2 sam vec probao i sve u cemu se razlikuje jeste grafika, profil heroja u igri i znatno pojednostavljena kupovina item-a i dugmici za bacanje spelova (u staroj Doti su bili razliciti dugmici za svakog heroja i cesto ne tako blizu jedan drugom).
Ja arogantan? Ti si taj koji je dosao ovde i poceo da pljuje igrace koji idu na 1. nivou na Roshana i koji ne igraju isto kao ti. Posto ne znas kako ubijanje Roshana u ranoj igri, ili na samom pocetku funkcionise i sta dobijas time moze se reci da nisi naucio da igras.
Ja nikada ne igram arogantno, ali zadrzavam svako pravo da se ponasam vrlo arogantno i grubo (tipa vid za oko, vilica za zub) prema igracima koji to zasluzuju.
Za kraj cu samo reci da mi se ne obracas, jer tvoji argumenti nisu dostojni mog citanja.

Cek, cek, upravo sam zavrsio partiju pa da nastavim, ovo ti je moj zadnji odgovor posto si vrlo bezobrazan, mada ja to znam odavno sa pdf. anime, prosipanje tvojih mudrosti, 'al ajde mislio sam da si se promenio.
Ja sam napisao na predhodnoj strani da ne razumem ljude, i to jos podvlacim debelo, koji upropaste igru drugim igracima, msm. ako hoces da trolujes idi na co-op ili lobby, a ne na public game.
Nisam nikoga pljuvao, a to si ti upravo uradio meni sa onim tvojim odgovorom ispod (da si bio malo blazi i stavio neki smajli, kao ja tipa "rage kid" shvatio bih to kao salu), ja ne pljujem, pogotovo ne ljude sa kojima igram, ako je neko noob ok, niti se ljutim niti pljujem, nauci se, i ja sam naucio.
Dosta cesto pomazem ljudima sa pdf. video igre kada imaju neki problem, i tebi sam hteo, da ti posaljem taj gif da igras, hey, pa mogli smo i zajedno da igramo sto bi bilo skroz kul, jer igram upravo vec sa nekim odavde, ali ti si jednostavno takav, kao sto sam i napisao vec, dosta arogantan.
Eto ja ti se vise necu obracati.
Nadam se da ces skapirati ovu moju poruku, poz.

Kako volim ove lvl 1 sto idu na co-op hard, a upravo zbog toga sam presao sa easy na hard. :D
Bilo bi kul da uvedu recimo 0-3 easy, 3-7 normal, 7-12 hard, 12-+ unfair.

Poslednja izmena:
Ja sam moje jaje koje sam dobio preko igranja diretide, pa mogu reci slobodno upropastio, posto sam ga punio sa nekim kamencicima, i izlegao common kurira, ali mnogo mi se svidja lasica kurir, iako znam da je to samo do sminke.
Nisu mi problem pare, mogu da platim, ali me najvise mrzi da se cimam oko toga, jel postoji neki drugi nacin da se dodje do tog kurira? Da ga ponovo izlegnem preko jajeta, ili da se osvoji preko nekog turnira?
Neam pojma, mrzi me iskreno da guglam, pa pitam ovde, lakse mi je.

Pa to ili da kupis, ili da nadjes nekoga ko je kupio, pa da se trejdujete. Imas sajt dota2traders.com tu imaju i posrednici za trejd pa ti mozda nadju nekoga ko ima tog kurira, i ko hoce da se trejduje.

MeepotimeShittyMSPaintskillsbutwhatcanyo-1.jpg
z0As1-1.png
dGiKe-1.png
klHBq-1.gif
rage22-1.gif
B1xir-1.jpg
bat.gif

MOicu-1.jpg

ktolY-1.jpg

Poslednja izmena:
No Wisp, no! :D
Veceras moram da ga probam, i jednu sa Tiny-em da odigram ponovo. A sinoc mi tako krivo sto sam izgubio sa Queen of Pain, napucao sam je na lvl 25 i dominirali smo skoro celu igru, ali pohlepa je naterala trojicu iz mog tima da imaju sto vise kill-ova, pa su isli u solo avanturu gde su se ovi nafidovali.
Posle nismo mogli ni svi zajedno da ih obuzdamo. Eto jedne tuzne price pred spavanje. :(

=> 0:02:30

Sto se tice LH, videh par clipova da ljudi prevlace mis preko creep-ova, ja za ovo nisam znao, izgleda dosta preciznije i bolje za LH nego kada nisanim samo jednog creep-a.
Jel ovo ukljucen auto attack i onda samo sa LMB prevucem preko protivnickih creep-ova, pa heroj udari onog ko ima najmanji health?

Back