Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta znam, meni se nesto preterano i ne svidja ova igra sa greevil-ima, jedino sta je dobro jeste da se nakon svake partije dobije item, i sto mec traje do tri puta manje nego recimo medium co-op.
Ja dobih grudve i rubin.
Meni se ovo mozda cak vise svidja i od Diretide, a Diretide je bilo isto odlicno. Brzo je i opusteno.
Enivej, poceli su da dele esencije, mozda cu napokon moci da dovrsim svog Greevil, crvene mi trebaju.
Ja sam za sada dobijala ovo, bzv. ali nije bar chest
Ako nekog zanima, dajem pet kovcega u zamenu za jedan item (bilo koji za bilo kog heroja) pod uslovom da ga vec nemam u inventory.
Okusacu srecu i na oficijalnom forumu.
Imam jedno kratko pitanje u vezi greevila, jer mi jedna stvar nije jasna.
Hteo bih Determined (unusual) i Merciless (unusual) kurira, kako stoji na ovom sajtu.
Imam dva jaja, za Determined (unusual) mi fale jos dve unusual esencije, a za Merciless (unusual) tri unusual esencije, sto se i vidi na slikama.
Mene zanima sta da radim sa praznim poljima, posto sam ispostovao redosled kako je napisano na sajtu, ali vec vidim da cu imati neka slobodna polja, da li se i ona pune da greevil bude jos jaci ili kada nabavim jos dve (unusual) esencije za plavog greevila trebam da ga izlegnem, tj. da ostavim prazne?
Prava svrha im je sminka za kurira, ali trenutno sluze kao zanimacija u sporednoj igri "greevil match", svaki greevil ima 3 skill-a, i posle svake partije dobijes novi item.