Dota 2

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je timska igra, koliko god da dobro igras neces pobediti u partiji ako igras sa botovima

Moglo bi nas petoro sa krste da se okupi na jednu vecernju partiju da odigramo, da vidimo kako nam ide.
Ja se prijavljujem, imajte me u vidu, ja sam za. :)

Ubacena nova igra i mapa za Halloween, zove se Diretide! :D Traje do 12og novembra :D

Najs, iako me nije smorila ona jedina mapa. :D

Poslednja izmena:
Sada sam vec poceo da se nerviram. Sinoc je neko u protivnickoj ekipi u roku od pola sec. izabrao Venomancer-a, rekoh ok, krivo mi je ali ajde uzecu Sven-a, kad ono neko u mom timu odabrao Sven-a.
Mene vec polako pocela panika da hvata jer sam imao jos 10 sec. da izaberem heroja, i iz nekog meni nepoznatog razloga uzmem Batrider-a, umesto Axe-a ili recimo Nature's Propeth, posto sam ih probao sa bot-ovima i odgovaraju mi.
Ali desi mi se ista stvar kao i sa Alchemist-om, kada sam odigrao moju prvu partiju, nisam znao ni sta radim, znaci heroj ***** big times, msm. mozda i nije TOLIKO los, ali ja definitivno ne znam da igram sa njim.
Oh da, btw. taj lik u mom timu koji je izabrao Sven-a promenio ga je u poslednjoj sec.
Izasao sam posle 10 min.

Vecerasnji mec smo lepo krenuli iako sam bio sam na top-u, a cak sta vise imao sam i dominaciju po prvi put u igri. Dvoje iz protivnicke ekipe nisu mogli ni da me roknu, ali kako je mec odmicao u mom timu se nisu snasli bas najbolje, i to sve zato sto nisu hteli da slusaju da se drzimo zajedno, mogli smo da dobijemo partiju ali...
Izasao sam kada sam video da nemamo sanse za pobedu.

Igraj ti sa botovima jedno 10ak dana, da provezbas sa svih herojima. Svaki je dobar na svoj nacin. Npr. Batrider je dobar heroj.
A ako te smara igrati sa botovima onda igraj sa lakim herojima kao sto su Lich, Riki, Skeletor, Orge mage...

Sta znam, igram ono da se zabavim, ratio me vise ni ne brine ali me 80% uvek stavlja u slabiju ekipu, i redovno izgubim kada igram kao Dire, em sto ne volim da igram loseg karaktera, em sto smo uvek slabiji.
Sa Radiant imam vise srece, i skoro svaku pobedimo.
A sto se tice heroja za sada mi se najvise dopada Lycanthrope, a Riki-a najvise mrzim, ali bas mrrzim, i to sam ga danas zamrzeo, pesko jedan mali koji napada sledja.
I ne razumem ljude koji odbiju mec kada je 9/10 ready, trolovi.

Poslednja izmena:
moze li jedno koncizno uputstvo sta sve treba uraditi da bi mogla da se igra ta dota 2. ako moze korak po korak. hvaladota veteran koga mrzi da iscitava prethodne postove
Treba jaka volja i celicni zivci, za pocetak. :D

philosoraptor-meme-generator-is-it-my-problem-for-not-having-a-dota-2-key-or-is-it-lacoste-s-problem-for-not-giving-me-one-32dc41.jpg

52d1346615561-event-dota-2-betakeys-giveaway-steelseries-qck-mousepad-1-jpg

Poslednja izmena:

Back